در واکنش به تحریم های لندن؛

چین ۹ شهروند و ۴ نهاد انگلیسی را تحریم کرد

جمعه 6 فروردين 1400
11:19
چین ۹ شهروند و ۴ نهاد انگلیسی را تحریم کرد
وزارت امور خارجه چین امروز (جمعه) اعلام کرد، پکن در واکنش به تحریم‌های لندن علیه چین به خاطر وضعیت سین‌کیانگ، تحریم‌هایی را علیه ۹ شهروند و چهار شرکت انگلیسی اعمال کرد.

العالم - آسیا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه علیه چهار مقام و یک شرکت چینی که گمان می رود در نقض‌های حقوق بشری ادعا شده علیه اقلیت مسلمانان اویغور در سین‌کیانگ دست داشتند، تحریم‌هایی را اعمال کرد.

اواخر همان روز آمریکا، کانادا و انگلیس نیز تحریم‌هایی را علیه چین اعلام کردند.

وزارت امور خارجه چین نیز در اقدامی تلافی‌جویانه ۱۰ اروپایی از جمله اعضای پارلمان اروپا و همچنین چهار سازمان را تحریم کرد.

وزارت امور خارجه چین در بیانیه‌ای گفت: انگلیس با اشاره به مسائل اصطلاحا حقوق بشری در سین‌کیانگ تحریم‌های یکجانبه‌ای را علیه افراد و شرکت‌های چینی اعمال کرد. این اقدام که بر مبنای چیزی جز دروغ و اطلاعات غلط نیست، آشکارا قوانین بین‌المللی و اصول اساسی روابط بین‌المللی را نقض می‌کند، صریحا در امور داخلی چین مداخله می‌کند و شدیدا روابط پکن-لندن را متزلزل می‌سازد. وزارت امور خارجه چین سفیر انگلیس در پکن را احضار کرد تا اعتراض جدی خود را ابراز و این اقدام را قویا محکوم کند. چین تصمیم دارد تا ۹ فرد و چهار سازمان انگلیسی را که با سو نیت دروغ و اطلاعات غلط را پخش می‌کنند، تحریم کند.

پکن اموال و دارایی‌های این افراد و سازمان‌های تحریم شده را مسدود خواهد کرد و شهروندان و نهادهای چینی را از همکاری و داد و ستد با آنها منع می‌کند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل نشریه آمریکایی؛ پیامد بسته شدن تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی


آسیا تایمز: دیدار ترامپ-شی نشانه‌ای از بحران راهبردی آمریکا است


بخشی از اموال «علی کریمی» به نفع مردم توقیف شد


شبهای ایران؛ تبدیل تجمعات شبانه به «فضای تربیتی و فرهنگی» برای کودکان


استارمر: هرگز انگلیس را به جنگ با ایران نمی‌کشانم


واردات کالا از طریق مرز‌های زمینی تسهیل می‌شود


آمریکا مسئول جنایت جنگی ناوچه ایرانی دنا است


شناسایی نخستین موارد ابتلا به هانتا ویروس در آمریکا و فرانسه


ساعی رئیس فدراسیون تکواندو شد


نتانیاهو: من و ترامپ می‌دانستیم سقوط ایران قطعی نیست