عراقچی: در نشست وین صرفا اعضای کنونی برجام حضور دارند/ هیچ مذاکره ای با آمریکا در هیچ سطحی نخواهیم داشت

جمعه 13 فروردين 1400
16:17
عراقچی: در نشست وین صرفا اعضای کنونی برجام حضور دارند/ هیچ مذاکره ای با آمریکا در هیچ سطحی نخواهیم داشت معاون وزیر خارجه با بیان اینکه در نشست سه شنبه در وین صرفا اعضای کنونی برجام حضور خواهند داشت، تصریح کرد: آمریکا در هیچ نشستی که ایران در آن حضور داشته باشد از جمله نشست کمیسیون مشترک برجام حضور نخواهد داشت و این قطعی است.

العالم-ایران

سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه امروز (جمعه) در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره انتشار خبری مبنی بر حضور آمریکا در نشست آتی در وین گفت: نشست وین که هیأت ایران در آن شرکت خواهد کرد یک نشست کمیسیون مشترک برجام است که با هدف بررسی بازگشت احتمالی آمریکا به برجام برگزار خواهد شد و صرفا اعضای کنونی برجام (ایران و 1+4) در آن حضور خواهند داشت.

وی افزود: آمریکا در هیچ نشستی که ایران در آن حضور داشته باشد از جمله نشست کمیسیون مشترک برجام حضور نخواهد داشت و این قطعی است.

عراقچی گفت: اینکه سایر طرف های برجام بخواهند در ارتباط با اقداماتی که آمریکا باید انجام دهد، به صورت دوجانبه یا چندجانبه با آمریکا رایزنی هایی داشته باشند، چه در وین و چه در هر جای دیگر، به خودشان مربوط است و البته مسبوق به سابقه است.

معاون وزیر خارجه تصریح کرد: هیأت ایرانی هیچگونه مذاکره ای با هیأت آمریکایی در هیچ سطحی نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی قرارگاه خاتم: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند+فیلم


وزارت خارجه یمن: عربستان باید مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را به عهده بگیرد


عضو انصارالله: پاسخ ما به عربستان قاطع و مستقیم خواهد بود


انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است


وقوع یک حادثه دریایی در خلیج عدن یمن


ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم


پاسخ کوبنده ایران به حملات آمریکا با هدف قرار دادن پایگاه‌های آن در منطقه + فیلم


وزیر خارجه فرانسه: تشدید تنش با ایران به زیان همگان است/ لزوم بازگشت به تفاهم