با حضور روحانی؛

اجلاس مجازی سران کشورهای دی -۸ آغاز شد

پنج‌شنبه 19 فروردين 1400
14:52
اجلاس مجازی سران کشورهای دی -۸ آغاز شد
دهمین اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه « دی – ۸ » روز پنج شنبه با حضور روحانی و سران کشورهای عضو به صورت مجازی، آغاز شد.

العالم - ایران/ سیاسی

در این نشست مجازی که به میزبانی کشور بنگلادش رئیس دوره‌ای این سازمان برگزار شده است، سران کشورهای ایران، بنگلادش ، مالزی ، پاکستان، اندونزی، مصر، ترکیه و نیجریه شرکت دارند.

سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور درحال توسعه با هدف تقویت همکاری‌های اقتصادی میان 8 کشور مسلمان در حال توسعه در سال 1376 با برگزاری نخستین اجلاس سران در استانبول ترکیه آغاز به کار کرد.

کشورهای عضو این سازمان در بخش های مختلف اقتصادی از جمله صنعت، بانکداری، بیمه، علوم و تکنولوژی، انرژی، کشاورزی، گردشگری، بهداشت و سلامت، شیلات، غذاهای حلال، حمل و نقل هوایی و شرکت های کوچک و متوسط زمینه همکاری دارند.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران طی سخنانی در این نشست دیدگاهها و مواضع کشورمان را در راستای تقویت هر چه بیشتر مناسبات و همکاری ها میان اعضای سازمان دی 8 تبیین می کند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان