عملیات "30 شعبان"؛

نیروهای مسلح یمن با 15 پهپاد و 2 موشک بالستیک پالایشگاه های آرامکو را هدف قرار دادند/ حمله به دو منطقه جده و الجبیل در عمق خاک عربستان

دوشنبه 23 فروردين 1400
14:06
نیروهای مسلح یمن با 15 پهپاد و 2 موشک بالستیک پالایشگاه های آرامکو را هدف قرار دادند/ حمله به دو منطقه جده و الجبیل در عمق خاک عربستان سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات "30 شعبان" خبر داد که طی آن این نیروها پالایشگاه های شرکت آرامکو در دو منطقه جده و الجبیل و مواضع مهم در عمق عربستان را هدف قرار داده است.

العالم-یمن

سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی بیانیه ای اعلام کرد که عملیات "30 شعبان" به وسیله 17 پهپاد و موشک بالستیک انجام شده است.

سرتیپ سریع خاطرنشان کرد که در طی این عملیات، پالایشگاه های نفت شرکت آرامکو در دو منطقه جده و الجبیل را با 10 پهپاد از نوع صماد 3 ، مورد هدف قرار گرفته است. علاوه بر آن، مواضع نظامی حساس در دو منطقه خمیس مشیط و جیزان با 5 پهپاد از نوع قاصف K2 و دو موشک بالستیک از نوع بدر 1، مورد حمله قرار گرفته اند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: عملیات 30 شعبان از عصر دیروز آغاز شده و تا صبح امروز دوشنبه ادامه یافت و با موفقیت به هدف خود رسیده است.

نیروهای مسلح یمن بار دیگر تاکید کردند که تا وقتی تجاوز و محاصره بر کشورشان ادامه پیدا کند، عملیات آنها نیز ادامه دارد و تشدید خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد


سقوط هواپیمای چتربازان فرانسوی به کشته شدن ۱۱ تن منجر شد


صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند