نخستن تماس تلفنی امیر قطر با پادشاه عربستان پس از آشتی

سه شنبه 24 فروردين 1400
08:17
نخستن تماس تلفنی امیر قطر با پادشاه عربستان پس از آشتی برای نخستین بار از زمان آشتی میان قطر با عربستان و متحدانش در جریان نشست العلا، امیر قطر با پادشاه عربستان گفتگوی تلفنی کرد.

العالم - عربستان سعودی

خبرگزاری رسمی عربستان اعلام کرد که تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر دوشنبه در تماس تلفنی با ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه این کشور فرارسیدن ماه رمضان را تبریک گفت.

این اولین تماس رسمی دو طرف از زمان "اجلاس العلا" است که در ژانویه گذشته برگزار و در آن بیانیه آشتی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس قرائت شد.

فوریه گذشته، امیر قطر با ارسال پیامی به پادشاه عربستان جراحی موفقیت‌آمیز محمد بن سلمان ولیعهد سعودی را تبریک گفت.

براساس بیانیه دفتر امیر قطر، تمیم بن حمد اولین تماس تلفنی با ولیعهدعربستان از زمان آشتی دو کشور در فوریه گذشته برقرار کرد و دو طرف در مورد آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی رایزنی کردند.

در ژوئن ۲۰۱۷ ، عربستان، امارات، مصر و بحرین روابط خود با قطر را قطع و دوحه را به حمایت از گروه‌های "تندرو" متهم کردند؛ ادعایی که دوحه آن را انکار کرد.

این چهار کشور اقداماتی را برای تحریم قطر از جمله بستن حریم هوایی به روی هواپیماهای قطری، جلوگیری از معاملات تجاری و جلوگیری از ورود قطری‌ها به کشورهای مذکور انجام دادند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم