نجباء: ۹۰ درصد حملات به منطقه سبز بغداد کار آمریکایی‌ها بود

يکشنبه 5 ارديبهشت 1400
13:44
نجباء: ۹۰ درصد حملات به منطقه سبز بغداد کار آمریکایی‌ها بود رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء گفت که آمریکایی‌ها برای گمراه کردن افکار عمومی به خودزنی در عراق دست می‌زنند.

العالم - عراق

شیخ «علی الاسدی» رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء از تلاش آمریکا و انگلیس برای مداخله در انتخابات آتی عراق خبر داد و در انتقاد از عمل نکردن نخست‌وزیر موقت این کشور به وعده اصلاح امور، گفت که وی وامدار جریانات مجازی است که با تظاهرات خیابانی، روی کار آمدنش را تسهیل کردند.

او در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با تکرار موضع این جنبش مبنی بر پرهیز از ورود به صحنه رقابت‌های سیاسی، تأکید کرد: «ما در روند سیاسی کنونی مشارکت نداریم، اما فعالیت سیاسی داریم و ویژگی‌های کلی و عمومی مطلوب جهت گزینش در انتخابات را اعلام کرده‌ایم.»

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی الاسدی» ضمن اشاره به اینکه هدف از تشکیل شورای سیاسی نُجَباء، رصد رویدادها و مشکلات سیاسی عراق است، هشدار داد: «برآورد ما از احتمال دخالت آمریکا و انگلیس در انتخابات آتی عراق حکایت می‌کند.»

وی با یادآوری آنکه جنبش نُجَباء قبلا یک برنامه فراگیر و منسجم برای توسعه خدمات اجتماعی را به «عادل عبدالمهدی» (نخست‌وزیر سابق عراق) پیشنهاد داده بود، اضافه کرد: ما با «مصطفی الکاظمی» نیز دیدار داشتیم و او وعده اصلاحات داد، اما به قولش عمل نکرد؛ زیرا وامدار جریانات مجازی و فیسبوکی است که با ناآرام کردن خیابان‌ها، او را روی کار آورده‌اند.

رئیس شورای سیاسی نُجَباء در بخش دیگری از این گفت‌وگو، درباره حملات گاه‌وبیگاه به سفارت آمریکا در بغداد گفت: «۹۰ درصد این حملات، کار مقاومت نبوده و توسط خودشان انجام می‌گیرد تا افکار عمومی را تحریک کنند.»

الاسدی در پایان راجع‌به حضور جنبش نُجَباء در نبرد علیه تروریست‌های تکفیری در خاک سوریه نیز گفت: «حضور ما در سوریه مبتنی بر اطلاعاتی دال بر سازمان‌دهی سعودی‌ها برای هدف قرار دادن شیعیان بود.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم


گفت‌وگوی العالم با یکی از فعالان تولید محتوای هوش مصنوعی و انیمیشن‌های رسانه‌ای