روحانی: سیاست‌های مناسب برای جذب نخبگان خارج از کشور تدوین شود

سه شنبه 7 ارديبهشت 1400
20:00
روحانی: سیاست‌های مناسب برای جذب نخبگان خارج از کشور تدوین شود رییس جمهوری بر لزوم تدوین و اجرای سیاست‌های مناسب برای جذب هر چه بیشتر و مانع‌زدایی در راه بازگشت نخبگان و صاحبان دانش و سرمایه به داخل کشور تأکید کرد.

العالم - ایران

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی، نخبگان و افراد تحصیل کرده مقیم خارج را سرمایه‌ای مفید و بزرگ برای کشور خواند و بر لزوم تدوین و اجرای سیاست‌های مناسب برای جذب هر چه بیشتر و مانع‌زدایی در راه بازگشت نخبگان و صاحبان دانش و سرمایه به داخل کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به غیرواقعی و مبالغه‌آمیز بودن آمار مطرح ‌شده در رسانه‌ها در زمینه مهاجرت نخبگان و تحصیلکردگان به خارج از کشور بر لزوم روشنگری و ارائه آمارهای حقیقی در این زمینه تأکید کرد و گفت: دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید در امر شناخت و تدوین روش‌ها و سیاست‌های تشویقی و جذب‌کننده نخبگان و تحصیلکردگان ایرانی خارج از کشور تلاش کند.

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس بنیاد نخبگان گزارشی از مهاجرت نخبگان و اجرایی‌سازی سند راهبردی نخبگان کشور ارائه کرد. بر اساس این گزارش، ۶۳ درصد این سند مسیر اجرایی سازی را طی کرده است.

در این جلسه، همچنین موضوع بازگشت نخبگان ایرانی خارج از کشور مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس، مسیر بازگشت ایرانیان نخبه از ۲۰ دانشگاه برتر جهان، شیب تندی در ۲ سال اخیر پیدا کرده و در سال گذشته ۲ هزار و ۲۵۰ نخبه ایرانی به کشور بازگشته‌اند که ۴۰۰ نفر از آنان جذب هیأت علمی دانشگاه‌ها شده و ۲۳۰ نفر در شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد