حمله هوایی ترکیه به شمال عراق

چهارشنبه 8 ارديبهشت 1400
19:07
حمله هوایی ترکیه به شمال عراق ارتش ترکیه چند روز پس از عملیات نظامی گسترده زمینی و هوایی در شمال عراق، بار دیگر مناطق استقرار «پ.ک.ک» در شمال عراق را هدف قرار داد.

العالم ـ ترکیه

بنابر گزارش رسانه های عربی، جنگنده‌های ارتش ترکیه امروز مجددا مواضع گروه تروریستی «پ.ک.ک» در شمال عراق را بمباران کردند.

ارتش ترکیه از روز شنبه یک رشته عملیات نظامی شامل یورش هوایی و تهاجم زمینی علیه گروهک پ.ک.ک در شمال عراق را آغاز کرده است.

برخی منابع و رسانه‌های ترک زبان نیز از مشارکت ۵ هزار سرباز در این عملیات، با پشتیبانی هوایی «جنگنده‌های اف-۱۶» ترکیه خبر دادند.

ترکیه از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز حملات مکرری به منطقه دهوک در اقلیم کردستان عراق داشته است که گمان می‌رود در پی کشته شدن یک سرباز این کشور در جریان حمله اخیر به پایگاه نظامی ترکیه در استان نینوای عراق این حملات را تشدید کرده است.

رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه بهمن ماه گذشته از گسترش مرحله بعدی عملیات نظامی علیه «پ.ک.ک» سخن گفت که باعث تقویت احتمال تداوم حضور نیروهای ترکیه در مناطق اشغالی در عراق شد. آنکار «پ.ک.ک» را در دسته گروه های تروریستی طبقه بندی کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم 


اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و نقض آتش‌بس


هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد


مخبر: تنگه هرمز جز با اراده ملت ایران باز نخواهد شد