ده‌ها فلسطینی در حملات صهیونیست‌ها در غزه و قدس مجروح شدند

يکشنبه 19 ارديبهشت 1400
02:04
ده‌ها فلسطینی در حملات صهیونیست‌ها در غزه و قدس مجروح شدند حمله نظامیان صهیونیست به تظاهرات شبانه ساکنان غزه در مرز با سرزمین‌های اشغالی و نیز باب عامود در قدس اشغالی، با آسیب دیدن شماری از فلسطینی‌ها همراه شد.

العالم - فلسطین اشغالی

نظامیان صهیونیست به تظاهرات شبانه شهروندان فلسطینی در نزدیکی مرز غزه با سرزمین‌های اشغالی حمله کردند و در قدس اشغالی نیز معترضان را هدف قرار دادند.

به نوشته وبگاه شبکه الجزیره، ده‌ها نفر از ساکنان غزه که در اعتراض به تشدید حملات رژیم صهیونیستی علیه قدس و مقدسات آن در شرق شهر غزه و نزدیک نوار مرزی این منطقه با فلسطین اشغالی تجمع کرده بودند، مورد حمله نظامیان صهیونیست قرار گرفتند.

در این حمله ده‌ها فلسطینی بر اثر شلیک گازهای اشک‌آور صهیونیست‌ها دچار حالت خفگی شدند و سه نفر هم بر اثر شلیک گلوله پلاستیکی صدمه دیدند.

نظامیان صهیونیست همچنین در حمله شبانه به منطقه باب العامود در قدس اشغالی چندین فلسطینی را بازداشت و حداقل 53 نفر را مجروح کردند.

گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه هم این روزها با تشدید حملات رژیم صهیونیستی به قدس و مسجد الاقصی بر حمایت از هموطنان و مقدسات خود تاکید و اشغالگران را به پاسخی محکمی تهدید کردند.

کمیته‌های حامی انتفاضه فلسطین از اهالی غزه خواسته بود از ساعت هشت شنبه شب در همه اردوگاه‌های واقع در شرق غزه شیوه مبارزاتی ایجاد کابوس شبانه را برای برآشفته کردن دشمن را از سر گیرند.

فلسطینی‌های ساکن نوار غزه از دهم فروردین‌ماه امسال (۱۳۹۷) و با آغاز راهپیمایی‌های بازگشت علاوه بر خلق شیوه مبارزاتی پرتاب بادبادک‌های آتش‌زا واحدهایی به نام کابوس شبانه تشکیل دادند که مأموریت آنها ایجاد رعب و سر و صدا برای دهها نظامی و صدها شهرک‌نشین اسرائیلی مجاور غزه با آغاز شب است.

با آغاز هر شب، دهها جوان فلسطینی در مرز غزه شروع به کوبیدن طبل و سر دادن آواز می‌کنند و تعداد دیگری از آنها بالون‌های آتش‌زا به سمت شهرک‌ها می‌فرستند.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید عراقچی بر توسعه تعاملات اقتصادی با کشور‌های همسایه


باید شماره گذاری خودرو و واردت خودروها تعیین تکلیف شود


رئیس‌جمهور آمریکا باید نگران امنیت خودش باشد


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


اتحادیه کشور‌ها و مناطق فارسی‌زبان تشکیل شود


ترامپ و سیاست فرار از مسوولیت؛ از اقتصاد و تورم آمریکا تا جنگ علیه ایران


آغاز پروازهای مسافربری میان روسیه و سوریه پس از ۱۸ ماه


نماینده ارشد آمریکایی: به جنگ علیه ایران پایان دهید


طوفان و سیل در ایندیانای آمریکا ۶ کشته بر جای گذاشت


درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا