اذعان روزنامه صهیونیستی به موفقیت حماس در درگیری های اخیر

پنج‌شنبه 23 ارديبهشت 1400
11:39
اذعان روزنامه صهیونیستی به موفقیت حماس در درگیری های اخیر
روزنامه صهیونیستی هاآرتص با اشاره به ناکامی صهیونیست‌ها در برابر موشک‌های مقاومت فلسطین اعلام کرد که کتمان پیروزی حماس بسیار دشوار است.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار گزارشی درباره آخرین تحولات در اراضی اشغالی نوشت، اسرائیل در جستجوی تصویر یک پیروزی در غزه است؛ اما بسیار دشوار است که بتوانیم موفقیت معنوی و اخلاقی که حماس نزد افکار عمومی به دست آورده را کتمان کنیم.

در ادامه گزارش این روزنامه صهیونیستی آمده است، بنیامین نتانیاهو مجبور خواهد شد به زودی یک تصمیم حساس بگیرد: یا باید حماس را تحت فشار نظامی قرار دهد و یا اینکه به آتش‌بس متوسل گردد.

هاآرتص افزود، علاوه بر آن تلاش‌های مداوم برای آرام کردن اوضاع وجود دارد؛ اما حوادثی که در شهرهایی مانند اللد و عکا و حیفا و قدس و... رخ می‌دهد نمایانگر تصویری از پیروزی حماس بوده و زخم های قدیمی را باز می‌کند و شکنندگی جبهه داخلی اسرائیل را نشان می‌دهد؛ موضوعی که نیاز به اقدامات سریع دارد.

این رسانه صهیونیستی در پایان اعلام کرد، عملیات‌هایی که حماس طی روزهای گذشته انجام داده و با شلیک موشک به سمت تل‌آویو و اطراف آن به اوج رسید، اسرائیل را مجبور کرده تا شدت حملات علیه غزه را زیاد کند.

حملات موشکی بی‌سابقه گروه‌های مقاومت فلسطین علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سراسر اراضی اشغالی بازتاب زیادی در رسانه‌های این رژیم داشت و این رسانه‌ها به شکست اسرائیل در برابر موشک‌های مقاومت اعتراف و اعلام کردند که حماس قواعد درگیری را تغییر داده و واقعیت جدیدی به وجود آورد و ما شکست خوردیم.

در این زمینه روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت در سرمقاله خود نوشت، حماس قواعد درگیری را شکست. 7 موشک به سمت قدس شلیک شد و وضعیت غیر قابل تحملی برای ما به وجود آورد و برای یک مدت طولانی یک علامت سوال بزرگ درباره قدرت بازدارندگی ارتش اسرائیل باقی می‌ماند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۳۲۴ مظنون به عضویت داعش در ترکیه


سی‌ان‌ان: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ به ۷۰ درصد رسید


بحران در کابینه نتانیاهو با اعتراض حریدی‌ها


عراقچی به منظور شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم


شیخ نعیم قاسم: قدردان حمایت خالصانه ایران از مقاومت هستیم


سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم


افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس