فرانسه برگزاری تظاهرات در حمایت از فلسطین را ممنوع کرد

جمعه 24 ارديبهشت 1400
12:45
فرانسه برگزاری تظاهرات در حمایت از فلسطین را ممنوع کرد
وزارت کشور فرانسه تظاهرات مردمی در پاریس که قرار است روز شنبه در حمایت از فلسطینی‌ها برگزار شود را به بهانه ایجاد اختلال ممنوع کرد.

العالم _ اروپا

دولت فرانسه تظاهرات مردمی برای حمایت از فلسطینیها که قرار است روز شنبه برگزار شود را ممنوع کرد.

«ژرارد درمانین» وزیر کشور فرانسه در واکنش به فراخوان برگزاری تظاهرات در روز شنبه در حساب توئیتری خود نوشت: «از رئیس پلیس پاریس خواستم که تظاهرات روز شنبه در ارتباط با تنشهای اخیر در خاورمیانه(درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین) را ممنوع کند. در سال 2014 برنامه مشابهی باعث ایجاد اختلالات گسترده شد. به مقامات محلی دستورالعمل‌هایی داده شد تا هوشیار و سختگیر باشند.»

درحالیکه شاهد واکنشهای شدید بین المللی به خشونت نظامیان صهیونیستی علیه فلسطینیها در سرزمینهای اشغالی هستیم، کشورهای اروپایی با حمایت از صهیونیستها، شلیک راکت از غزه به سمت اراضی اشغالی را محکوم و حملات صهیونیستها را دفاع از خود خوانده و خواستار کاهش تنشها شده اند.

دولت آلمان نیز روز چهارشنبه در حمایت از رژیم صهیونیستی، از رژیم غاصب صهیونیستی در جریان تازه ترین دور از درگیری‌ها در فلسطین اشغالی حمایت کرد.

سخنگوی «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان در این زمینه گفته بود: «دولت آلمان حملات موشکی بی‌وقفه از نوار غزه علیه شهرهای واقع دراسرائیل(فلسطین اشغالی) را به شدت محکوم می کند.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ارتش صهیونیستی دستور تخلیه ۱۶ منطقه در جنوب لبنان را داد


کاآرمدا برای قطع وابستگی به آمریکا صندوق ثروت ملی ایجاد می‌کند


معاریو: شکست تلخی از حزب‌الله خوردیم/ جبهه شمالی زیر آتش رها شده است


مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405 ابلاغ شد


اقدام جنجالی دولت چین علیه غول فناوری آمریکا


افشای اطلاعات 2379 تفنگدار آمریکایی مستقر در خلیج فارس


رئیس پارلمان لبنان: تا زمانیکه آتش‌بس نشود هیچ مذاکره‌ای صورت نمی‌گیرد


سفر ملونی به قفقاز؛ ارمنستان نمادین، آذربایجان شریک راهبردی ایتالیا


مهاجرانی: با عادی شدن شرایط وضعیت اینترنت تغییر می‌کند


پوتین: غرب در حال ازدست‌دادن جایگاه رهبری خود در جهان است