هشدار مقاومت فلسطین؛ فرصت تل‌آویو برای تثبیت آتش‌بس رو به اتمام است

دوشنبه 3 خرداد 1400
11:39
هشدار مقاومت فلسطین؛ فرصت تل‌آویو برای تثبیت آتش‌بس رو به اتمام است گروه‌های مقاومت فلسطین از طریق میانجی مصری به تل‌آویو پیامی شدیداللحن داده‌اند مبنی بر آنکه مهلت تثبیت آتش‌بس در حال اتمام است و اگر این رژیم به تعهداتش عمل نکند درگیری ازسر گرفته می‎شود.

العالم - فلسطین اشغالی

درگیری اخیر میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی ۱۲ روز طول کشید و سرانجام با میانجی‌گری مصر آتش‌بس شد.

بر اساس گزارش «الاخبار»، هیأت مصری برای سومین بار، یکشنبه (دیروز) برای دیدار با گروه‌های مقاومت فلسطینی و تکمیل رایزنی‌های مربوط به آتش‌بس وارد نوار غزه شد آنهم در زمانی که در سایه ادامه اقدامات تحریک آمیز رژیم صهیونیستی بویژه در قدس و مسجدالاقصی و محله «شیخ جراح»، گروه‌های مقاومت فلسطینی تهدید به آغاز مجدد اقدامات مقاومتی خود کرده‌اند.

این روزنامه نوشت، گروه‌های مقاومت پیامی شدیداللحن به میانجی مصری داده‌اند و هشدار داده‌اند که مهلت داده شده برای تثبیت آتش‌بس در آستانه اتمام است بدون اینکه دشمن صهیونیستی به تعهداتش پایبند باشد و این موضوع مقاومت را به سمت درگیری مجدد سوق خواهد داد.

در ادامه این گزارش آمده، گروه‌های فلسطینی همچنین هشدار داده‌اند هر تجاوزی به غزه با پاسخ مشابه روبه‌رو خواهد شد بویژه آنکه برخی طرف‌های صهیونیستی درتلاش برای تحمیل معادله جدید در بحث مربوط به شلیک راکت و بالن‌های آتش‌زا هستند. مصر در پاسخ گفته‌اند که به تل‌آویو درباره اقدام به ترور سران مقاومت فلسطین هشدار داده‌اند.

‌الاخبار افزود، هیأت مصری به جنبش حماس ازسرگیری رایزنی‌ها برای تبادل اسرا را پیشنهاد داده است، حماس از این موضوع استقبال کرده و گفته است این رژیم صهیونیستی است که حاضر به پرداخت هزینه مورد نظر مقاومت برای آزادسازی سه نظامی اسیرش نیست.

در درگیری اخیر حدود چهار هزار موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک و خسارت‌های زیادی به این رژیم وارد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم


گزارش العالم از جزئیات حادثه امنیتی در جنوب لبنان +فیلم


حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود