بلینکن: بازگشایی سرکنسول‌گری آمریکا در قدس زمان‌بر است

چهارشنبه 5 خرداد 1400
22:43
بلینکن: بازگشایی سرکنسول‌گری آمریکا در قدس زمان‌بر است
وزیر خارجه آمریکا گفت: نقش ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن در راستای تقویت تلاش‌های ثبات در منطقه اساسی و محوری است و بازگشایی سرکنسولگری در قدس زمان بر است.

العالم - آمریکا

به گزارش سایت النشرهف بلینکن امروز چهارشنبه در کنفرانسی خبری تاکید کرد: با هم‌پیمانان در کشورهای عرب خلیج فارس تثبیت ثبات و امنیت و کاهش تنش را بررسی خواهیم کرد همانطور که با عبدالفتاح سیسی وضعیت حقوق بشر در مصر را بررسی کردیم.

او تاکید کرد: مساله مهم و ضروری تامین کمک‌های انسانی غزه و سپس بازسازی غزه است و ما در تلاش هستیم تنش را کاهش داده و اعتماد را بازگردانیم. بعدا برای ایجاد فرصت‌هایی به منظور راهکار دو کشوری تلاش خواهیم کرد.

بلینکن تصریح کرد، مسؤولیت اجتناب از هرگونه تنش به عهده همه است و باید تمام اقداماتی که مانع راهکار دو کشوری می‌شوند، متوقف شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند