توضیحات اولیانوف درباره نشست با عراقچی

چهارشنبه 12 خرداد 1400
16:50
توضیحات اولیانوف درباره نشست با عراقچی
نماینده روسیه در گفت‌وگوهای برجامی وین دیدار امروز با هیأت ایرانی را مفید خواند و افزود دو طرف رویکردهای خود را درباره موضوعات تحت بررسی در این مذاکرات روشن ساختند.

العالم - اروپا

نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی ضمن مفید خواندن نشست امروزش با هیأت ایرانی حاضر در گفت‌وگوهای وین، درباره این نشست توضیحاتی ارائه کرد.

وی در توییتی در این خصوص نوشت: نشست بسیار خوب و مفیدی بود. یادداشت‌های خود را مقایسه و رویکردهای خود درباره برخی از موضوعات تحت بررسی در گفت‌وگوهای وین درباره برجام را روشن کردیم.

پیشتر «کاظم غریب آبادی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از برگزاری نشست دوجانبه ایران و روسیه پیش از برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام خبر داد و در توئیتی در این باره نوشت: رایزنی دوجانبه دیگری بین ایران و روسیه در گرندهتل و پیش از برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام صورت گرفت.

این نشست به ریاست سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه و رئیس هیأت ایرانی شرکت کننده در مذاکرات وین و میخائیل اولیانوف نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین و همچنین نماینده این کشور در مذاکرات وین برگزار شد.

دوشنبه نیز نشستی سه جانبه با حضور روسای هیأت‌های ایران، روسیه و چین در وین برگزار شد.

قرار است نشست کمیسیون مشترک برجام امشب در گرندهتل شهر وین برگزار شود و پس از آن هیأت‌ها برای مشورت به پایتخت‌هایشان باز خواهند گشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست