معاریو: جنگ غزه بخش گردشگری اسرائیل را فلج کرد

سه شنبه 18 خرداد 1400
08:42
معاریو: جنگ غزه بخش گردشگری اسرائیل را فلج کرد جنگ ۱۱ روزه غزه جدای از ضربات سنگینی که به جبهه داخلی رژیم صهیونیستی وارد کرد، خسارت های زیادی هم برای بخش گردشگری این رژیم به همراه داشت.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه عبری زبان معاریو در گزارشی از وارد آمدن خسارت سنگین به بخش گردشگری رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگ و درگیری با حماس در غزه خبر داد.

در این گزارش آمده که بنابر اعلام اداره آمار مرکزی رژیم صهیونیستی، میانگین تعداد گردشگرانی که در فاصله ماه مارس تا مه وارد فلسطین اشغالی شدند، حدود ۱۹۳۰۰ نفر بوده است. این در حالی است که این عدد در ۳ ماه قبل از آن برابر با ۸۹۰۰ گردشگر بوده است.

بر پایه این گزارش، ۲۱۹۰۰ گردشگر در ماه مه وارد فلسطین اشغالی شدند. این در حالی است که تعداد گردشگران ورودی به اراضی اشغالی در ماه قبل از آن ۳۰۶۰۰ هزار نفر بوده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، معاریو تاکید کرد که علت کاهش چشمگیر تعداد گردشگران در ماه مه، جنگ ۱۱ روزه بین حماس و رژیم صهیونیستی بوده و این جنگ موجب شد تا گردشگران تمایل چندانی برای سفر به فلسطین اشغالی نداشته باشند.

گزارش مذکور می‌افزاید که در ماه مه گذشته، ۱۵۶۲۰۰ گردشگر اسرائیلی به خارج سفر کرده‌اند. این عدد در ماه قبل از آن برابر با ۸۶۰۰ گردشگر بوده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند