واکنش ظریف به سقوط نتانیاهو

دوشنبه 24 خرداد 1400
15:03
واکنش ظریف به سقوط نتانیاهو وزیر امور خارجه کشورمان با بیان این جمله که پس از مدتی طولانی از جنگ و تجاوز علیه فلسطینی‌ها و تهدیدها علیه جمهوری اسلامی، ظالم سقوط می‌کند، به برکناری نتانیاهو از قدرت واکنش نشان داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در واکنش به برکناری بنیامین نتانیاهو از قدرت پس از 12 سال نخست وزیری رژیم صهیونیستی، جنایت و گردنکشی خاطرنشان کرد، پس از مدتی طولانی از جنگ و تجاوز علیه فلسطینی‌ها و تهدیدها علیه جمهوری اسلامی، ظالم سقوط می‌کند، غزه نشانه پیروزی را بلند می‌کند و ایران مسیر عزت را می‌‌پیماید.

وی افزود: شاید کسی که بعد از او می‌آید، یاد بگیرد ساختاری که بر اساس تجاوز و اشغالگری باشد، چندان باقی نخواهد ماند.

در جلسه رای اعتماد دیروز (یکشنبه 23 خرداد ماه) کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به کابینه جدید، 60 نماینده کنست به کابینه بنت رای اعتماد داد و 59 نماینده با این کابینه مخالفت کردند.

به دنبال این رای گیری «نفتالی بنت» با کسب رای پارلمان، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شد و به دوران 12 ساله نخست وزیری نتانیاهو پایان داد.

0% ...

آخرین اخبار

جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


قالیباف وارد تهران شد


تفاهمنامه ایران و آمریکا چگونه دست رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان بست


بازگشت اهالی شهرک حبوش در جنوب لبنان به رغم ادامه تجاوزات صهیونیست‌ها


دادگاه نتانیاهو پس از ۱۷ ماه به پایان رسید