چراسایت العالم مسدود شد؟

چهارشنبه 2 تير 1400
07:20
چراسایت العالم مسدود شد؟

العالم ـ ایران ـ سیاسی
خبر:
سه شنبه شب سایت العالم به همراه چند سایت خبری متعلق به ایران و محور مقاومت ازسوی دولت امریکا توقیف و مسدود اعلام شد.
تحلیل:
**این اقدام امریکایی درمرحله اول قدرت و قوت شبکه های اطلاع رسان، اخلاق محور و غیر وابسته به قدرتهای جهانی را حکایت می کند که علی رغم کم تعداد بودن از جایگاه موثری در تنویر افکار عمومی برخوردارند.
**پیش از این بارها و بارها صفحات پرمخاطب شبکه العالم در فیس بوک، توئیتر، اینستاگرام، یوتیوب و... بسته شده بود اما همزمانی مسدود کردن وبگاه العالم و چندین شبکه محور مقاومت نشان می دهد امریکا به هیچ وجه و در هیچ حوزه ای تحمل رقیب را ندارد. مدتهاست محور مقاومت در معادلات منطقه ای و بعضا جهانی به رقیبی سرسخت برای مدعیان نظم نوین جهانی و منطقه ای بدل شده است.
**اینکه دولت امریکا در میان میلیون ها سایت ضد دین، غیراخلاقی، مروج تروریسم و .... مسدودسازی چند سایت از محور مقاومت را در دستور کار قرار می دهد حکایت از اصرارحکمرانان این کشور برمقابله و مبارزه با اسلام سیاسی حقیقی دارد، اسلامی که هیچ گونه ظلم و اشغالی را برنمی تابد و هیچ کدخدایی را بجای خدا به ستایش نمی نشیند.
**دسترسی به سایت العالم و دیگر سایت های محور مقاومت اگر چه به زعم امریکا مسدود شده است اما واقعیت ان است که حداکثر نتیجه اقداماتی نظیر آنچه سه شنبه شب صورت پذیرفت، را می توان محدود سازی اطلاع رسانی این شبکه ها و نه مسدود سازی انها دانست. العالم و دیگر شبکه های مسدود شده از ناحیه امریکا را آزادگان جویای حقیقت از راه های متنوع دیگر و با آدرس های جدید همچنان دریافت می کنند.باور داریم کلمه الحق هی العیا.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه منطقه


دیدار و گفت وگوی نخست وزیر لبنان و سفیر آمریکا درباره تحولات منطقه


عراقچی: قمار نتانیاهو 100 میلیارد دلار برای آمریکا هزینه داشته است


اژه‌ای: دیپلماسی در امتداد میدان است/ از جنگ نمی‌هراسیم


حمله پهپادی حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی


بقائی: حمله نظامی آمریکا علیه ایران اقدام تجاوزکارانه بود


ناو هواپیما بر آمریکا از رده عملیاتی خارج شد


احضار سفیر اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آذربایجان؛ قطع روابط با اتحادیه


وزارت ارتباطات: با متخلفان طرح اینترنت پرو برخورد می شود


هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول