چین: آمریکا دانشمندان را برای حمایت از آزمایشگاهی بودن کرونا تحت فشار قرار داد

دوشنبه 7 تير 1400
22:43
چین: آمریکا دانشمندان را برای حمایت از آزمایشگاهی بودن کرونا تحت فشار قرار داد
سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین گفت که بسیاری از دانشمندان جهان مخالفت صریح خود را با سیاسی کردن ردیابی منشا کرونا توسط ایالات متحده اعلام کرده‌اند.

العالم - آسیا

سخنگوی وزارت خارجه چین عصر دوشنبه به وقت تهران در نشست خبری در خصوص مسائل روز منطقه و جهان از جمله اتهام زنی‌های آمریکا علیه چین درباره منشا کرونا شرکت کرد و گفت، چین بارها و بارها تاکید کرده که ردیابی منشا کرونا موضوعی علمی است و نباید سیاسی شود.

«وانگ ونبین» از سخنگویان وزارت خارجه چین در بخشی از این نشست خبری درباره اتهام زنی‌های آمریکا به چین در زمینه منشاء کرونا گفت، ایالات متحده دانشمندان را تحت فشار قرار داد تا از فرضیه «نشت آزمایشگاه» حمایت کنند. این نشان می‌دهد که ایالات متحده به جای جستجوی منشأ علمی این قضیه، فقط به این فکر می‌کند که چگونه مسئولیت را به گردن چین بیندازد.

این دپیلمات چینی ادامه داد، «ماسیمو گالی» رئیس بخش بیماری‌های عفونی در بیمارستان «لوئیجی ساکو» وابسته به دانشگاه میلان گفت که ویروس کرونا ویروس ناشناخته‌ای است وهیچ نشانه‌ای از مهندسی ژنوم در آن وجود ندارد و نظریه نشت آزمایشگاه هیچ پایه علمی ندارد.

وانگبین افزود،«دکتر دانیل اندرسون» استادیار سابق «دانشکده پزشکی دوک» که در آزمایشگاه ووهان کار می‌کرد، گفت که در آزمایشگاه ووهان پروتکل‌ها و الزامات سختگیرانه‌ای برای مطالعه در زمینه مهارعوامل بیماری‌زا وجود داشت.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین گفت، چین بارها و بارها تاکید کرده که ردیابی منشا کرونا موضوعی علمی است و نباید سیاسی شود.

چندی قبل نیز «ژائو لی‌جیان» از دیگر سخنگویان وزارت خارجه چین در یک نشست خبری اتهام‌زنی‌های کشورهای غربی به ویژه آمریکا علیه پکن درباره همه گیری ویروس کرونا را به شدت رد کرد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین اعلام کرد که آزمایشگاه ویروس شناسی ووهان به دلیل نقش مهمی که در زمینه بررسی و مطلعه کووید-۱۹ داشته است، شایسته دریافت جایزه نوبل پزشکی است.

در هفته‌های اخیر مقام‌های غربی به ویژه آمریکایی بارها به چین درباره عدم همکاری با تحقیقات بین‌المللی برای مشخص شدن خاستگاه و منشا ویروس کرونا اتهام زده‌اند اما پکن به شدت این اتهام‌زنی را رد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا


تشیع در بحرین با تهدید وجودی و شدید مواجه است


سرلشکر رضایی: مقاومت، راهبرد حفظ هویت ملت ایران است


قالیباف: باید همواره آماده نبرد باشیم و از ابزار دیپلماسی هم استفاده کنیم


تابستان طاقت‌فرسا در چادرهای آوارگان غزه؛ جهنمی زیر سقف‌های پارچه‌ای + ویدئو


تداوم نقض آتش‌بس در جنوب لبنان همزمان با بن‌بست مذاکرات + ویدئو


نیویورک‌تایمز: ایران میراث کارتر را نابود کرد و حالا نوبت ترامپ است


هر تجاوز آمریکا با پاسخ قاطع ایران روبه‌رو می‌شود


جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


نخستین ماهواره راداری ایران رونمایی می‌شود/تزریق منظومه ماهواره‌ای به مدار


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد