دمشق: سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به ابزاری برای اعمال فشار علیه سوریه تبدیل شده است

جمعه 18 تير 1400
04:18
دمشق: سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به ابزاری برای اعمال فشار علیه سوریه تبدیل شده است
نماینده سوریه در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی گفت که این سازمان به ابزاری برای تحت فشار قرار دادن سوریه و ایجاد اتهامات دروغین علیه آن تبدیل شده است.

العالم-سوریه

نماینده سوریه در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی گفت که این سازمان به ابزاری برای تحت فشار قرار دادن سوریه و ایجاد اتهامات دروغین علیه آن تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری سوریه(سانا)، «رانیا الرفاعی» رئیس هیات سوریه در سازمان منع سلاح‌های شیمیایی گفت: سازوکارهای سازمان با اصول کار حرفه‌ای، اعتبار، بی طرفی و مفاد توافقنامه منع سلاح شیمیایی مغایرت دارد و این موضوع منجر به ظهور رسوایی‌هایی در برخی تحقیقات این سازمان شده است.

الرفاعی در نود و هفتمین جلسه شورای اجرایی سازمان منع سلاح شیمیایی که در حال حاضر در لاهه برگزار می‌شود ، افزود: تیم‌های این سازمان به دستگاه‌هایی تبدیل شده‌اند که گزارش‌های آماده شده‌ای را مطابق با میل و دستور کار کشورهایی که بر این سازمان حکومت می‌کنند، ارائه می‌دهند.

او افزود: هدف از این کار تیم‌های سازمان منع سلاح شیمیایی انتقال ادعاهای گروه‌های تروریستی به سازمان منع سلاح شیمیایی است تا آن را به عنوان اسناد قانونی، علمی و معتبر بین المللی ارائه دهند و از این طریق فشارهای بیش‌تری بر سوریه تحمیل کنند.

رئیس هیات سوریه در سازمان منع سلاح شیمیایی تاکید کرد: سوریه به همه تعهدات خود مبنی بر الحاق به توافقنامه سال ۲۰۱۳ پایبند است آن هم در شرایطی که در جنگ با تروریست‌ها به سر می‌برد و کشورهایی شناخته شده هم در ریختن خون سوری‌ها شریک بودند، زیرا بیش از ۴۰۰ هزار تروریست از بیش از ۸۰ کشور دنیا برای حمله به سوریه آموزش دیده و تامین مالی شدند.

الرفاعی گفت: این در حالی است که بزرگترین زرادخانه شیمیایی جهان متعلق به ایالات متحده از بین نرفته است و تهدیدی برای همه مردم و دولت‌های جهان و ابزاری برای تهدید صلح بین المللی و امنی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا