سفیر ایران در یمن: مقاومت یمنی‌ها تا پیروزی نهایی ادامه خواهد یافت

دوشنبه 21 تير 1400
07:48
سفیر ایران در یمن: مقاومت یمنی‌ها تا پیروزی نهایی ادامه خواهد یافت سفیر ایران در صنعاء در توئیتی با اشاره به تجاوز چندین ساله ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان علیه یمن نوشت که مقاومت یمنی‌ تا پیروزی نهایی ادامه خواهد یافت.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

حسن ایرلو سفیر ایران در یمن، با هشتگ "نه به جنگ علیه یمن" به تجاوز چندین ساله عربستان علیه یمنی‌ها واکنش نشان داده است.

وی در این توئیت افزود: ۲ هزار و ۳۰۰ روز از تجاوز سعودی علیه کودکان، زنان، مردم یمن و زیرساخت های حیاتی آن می گذرد و این تجاوز همچنان ادامه دارد و مردم مظلوم و قهرمان یمن مقاومت را تا پیروزی نهایی ادامه می دهند.

اظهارات ایرلو پس از هفتمین سالگرد حمله ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان به یمن صورت می‌گیرد.

ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان سعودی و امارات ششم فروردین ماه ۹۴ حملات همه جانبه‌ای را به یمن برای جلوگیری از سرنگونی دولت وقت و مقابله با قیام مردمی در این کشور انجام داد که تاکنون هیچ دستاوردی جز تحمیل هزینه‌های سرسام آور جنگ و تلفات نیروها به دنبال نداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک پهپاد دشمن با آتش پدافند ارتش


جاسوس مشترک سیا و موساد در ایران اعدام شد


گفت‌وگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و هلند


هلاکت 18 نظامی اسرائیلی در نبرد با حزب‌الله از ماه مارس


بزنگاه اخراج آمریکا از منطقه و افول امپراطوری‌اش


گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است