افزایش محکومیت سه نوجوان بحرینی در پرونده ای سیاسی

پنج‌شنبه 24 تير 1400
18:40
افزایش محکومیت سه نوجوان بحرینی در پرونده ای سیاسی سه نوجوان بحرینی به نامهای مهدی حسن و علی خمیس ۱۷ ساله و حسن رضی ۱۸ ساله که مدتی پیش توسط دستگاه امنیتی بحرین بازداشت شده و در ابتدا توسط دادگاه جنایی بحرین به تحمل یک سال و سه سال حبس محکوم شده بودتد، امروز شش ماه دیگر به محکومیت هر سه نفر آنها اضافه شد تا بر نگرانی خانواده هایشان و مردم بحرین افزوده شود.

العالم - بحرین

با اینکه بازداشت و حبس این نوجوانان، مخالف با موازین بین المللی حمایت از حقوق اطفال است، اما حکومت بحرین در سایه حمایت دولت های مدعی دموکراسی اقدام به این اعمال می نماید.

همچنین به گفته ابراهیم سرحان از وکلای برجسته بحرین، دادگاه همچنین با تقاضای آزادی مشروط این نوجوانان مخالف کرده که این خود نقض قانون حمایت از حقوق طفل مصوب حکومت این کشور نیز هست.

گفتنی است رژیم آل خلیفه که از آغاز بیداری اسلامی و انقلاب بحرین به سرکوب وحشیانه بحرینی ها کمر بسته است، به گونه ای که در این مدت احکام اعدام در این جزیره کوچک ۶۰۰ درصد افزایش داشته و حدود۱۸۰۰۰ نفر از مردم این کشور توسط حکومت آل خلیفه بازداشت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

متن تبیینی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا


ترامپ: منتقدان تفاهم با ایران یا حسودند یا احمق


پزشکیان: توافق ایران و آمریکا پیامی از ایران مقتدر است


گزارش العالم از تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی و وخامت بحران انسانی در غزه + فیلم


تحلیلگر سیاسی: امضای الکترونیکی، جدیت کاهش تنش بین تهران و واشنگتن را اثبات می‌کند +فیلم


یمن در واکنش به امضای یادداشت تفاهم: پیروزی تاریخی ایران در برابر تجاوز است


تماس تلفنی وزیر امور خارجه قبرس با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران


یدیعوت آحارانوت: ایران بزرگترین برنده است و این توافق، جایگاه تهران و حزب الله را تقویت می‌کند


پخش سرود ملی کشورمان و ادای احترام نظامی به ایران در برنامه پرمخاطب جام جهانی عراق +فیلم


پیام تبریک امامعلی رحمان به پزشکیان