افزایش محکومیت سه نوجوان بحرینی در پرونده ای سیاسی

پنج‌شنبه 24 تير 1400
18:40
افزایش محکومیت سه نوجوان بحرینی در پرونده ای سیاسی سه نوجوان بحرینی به نامهای مهدی حسن و علی خمیس ۱۷ ساله و حسن رضی ۱۸ ساله که مدتی پیش توسط دستگاه امنیتی بحرین بازداشت شده و در ابتدا توسط دادگاه جنایی بحرین به تحمل یک سال و سه سال حبس محکوم شده بودتد، امروز شش ماه دیگر به محکومیت هر سه نفر آنها اضافه شد تا بر نگرانی خانواده هایشان و مردم بحرین افزوده شود.

العالم - بحرین

با اینکه بازداشت و حبس این نوجوانان، مخالف با موازین بین المللی حمایت از حقوق اطفال است، اما حکومت بحرین در سایه حمایت دولت های مدعی دموکراسی اقدام به این اعمال می نماید.

همچنین به گفته ابراهیم سرحان از وکلای برجسته بحرین، دادگاه همچنین با تقاضای آزادی مشروط این نوجوانان مخالف کرده که این خود نقض قانون حمایت از حقوق طفل مصوب حکومت این کشور نیز هست.

گفتنی است رژیم آل خلیفه که از آغاز بیداری اسلامی و انقلاب بحرین به سرکوب وحشیانه بحرینی ها کمر بسته است، به گونه ای که در این مدت احکام اعدام در این جزیره کوچک ۶۰۰ درصد افزایش داشته و حدود۱۸۰۰۰ نفر از مردم این کشور توسط حکومت آل خلیفه بازداشت شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

هوش مصنوعی می‌تواند مشارکت اجتماعی افراد دارای معلولیت را افزایش دهد


صنعت فارس روی ریل توسعه با اجرای ۳۹۰۰ طرح صنعتی


خزانِ نقدینگی در بهارِ گلخانه‌های کرمانشاه


خرید تضمینی ۳۲۰۰تن محصول از گندمکاران


حماس: آمریکا با سکوت خود مشوق اقدامات دشمن اسرائیلی در غزه است


نبرد کریدورها؛ رقابت تازه برای تصاحب تجارت خزر


با وجود انتقادات شدید داخلی؛ نتانیاهو: در انتخابات آتی شرکت می‌کنم


مشاور عالی فرمانده سپاه: جنگ ایران و آمریکا تقابل ابدی خیر و شر است


رسانه‌های صهیونیستی از ضربه سخت نظامیان اشغالگر در جنوب لبنان خبر دادند


افزایش حمایت از دهک‌های پایین درآمدی