نگرانی شدید وزیر دفاع آمریکا از افزایش خودکشی نظامیان این کشور

دوشنبه 4 مرداد 1400
22:53
نگرانی شدید وزیر دفاع آمریکا از افزایش خودکشی نظامیان این کشور وزیر دفاع آمریکا در دیدار اخیر خود از نظامیان آمریکایی در آلاسکا از افزایش میزان خودکشی در میان نظامیان این کشور شدیدا ابراز نگرانی کرد.

العالم - آمریکا

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا نگرانی شدید خود از افزایش خودکشی در میان نظامیان ارتش آمریکا را ابراز داشت.

وی که این سخنان را در جریان دیدار از نیروهای آمریکایی در آلاسکا مطرح می‌کرد، گفت که فشاری که بر نیروها وجود دارد و خودداری نظامیان از دریافت درمان روانی، از عوامل اساسی در افزایش شمار خودکشی‌ها به شمار می‌آید.

آستین اضافه کرد: «من به فشاری که نظامیان با آن مواجه می‌شوند آگاه و از میزان خودکشی‌ها نه تنها در اینجا بلکه در میان تمامی نیروها بسیار نگران هستم».

وی تاکید کرد که اقدامات زیادی برای حل این مشکل باید انجام شود و از بین بردن ننگی که برخی برای دریافت درمان روانی احساس می‌کنند باید در دستور کار قرار بگیرد.

روزنامه یو‌اس‌ای تودی اخیرا گزارش داد که دست کم 6 نفر از نظامیان آمریکایی که در آلاسکا حضور دارند خودکشی کرده‌اند. برخی گزارش‌ها نیز شمار نظامیانی که در آلاسکا خودکشی کرده‌اند را 7 نفر اعلام کرده‌اند. نظامیانی که در این منطقه حضور دارند گاه دمایی تا منفی 60 درجه را تجربه می‌کنند و به دلیل زمستان‌های تاریک طولانی و روزهایی که آفتاب تا نیمه‌های شب در آسمان است با آشفتگی‌ در خواب مواجه هستند. در حال حاضر 11 هزار و 500 نظامی آمریکایی در آلاسکا حضور دارند. از سوی دیگر، میزان خودکشی در میان ساکنان آلاسکا نیز بسیار بالا بوده و شرایط ویژه این منطقه از جمله دلایل این موضوع گزارش شده است.

بر اساس گزارش‌ها، ارتش آمریکا طی سال‌های اخیر بیش از 200 میلیون دلار برای بهبود شرایط زندگی نظامیان هزینه کرده است.

در سال 2018 دست کم خودکشی 326 نظامی آمریکایی گزارش شده بود. این تعداد در سال 2019 به 350 نفر افزایش یافت و این میزان در سال 2020 با 385 نفر رکورد جدیدی را بدست آورد.

از سوی دیگر، مطالعات اخیر دانشگاه براون نشان می‌دهد که تعداد نظامیان آمریکایی که از سال 2001 تا کنون خودکشی کرده‌اند از 30 هزار نفر فراتر رفته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: ضامن عینی بقای توافق، تنگه هرمز است


وزیر صمت به قزاقستان رفت


آغاز موج جدید حملات پهپادی حزب‌الله؛ نبرد رودرروی مقاومت با نظامیان صهیونیست + فیلم


نماز عید قربان در لندن اقامه شد/ پیام تبریک رهبران انگلیس به مسلمانان


شوک ترامپ به ناتو ؛عقب‌نشینی نظامی واشینگتن از قاره سبز


حماس شهادت «محمد عوده» فرمانده گردان‌های شهید عزالدین القسام را تایید کرد


غریب‌آبادی: مدعیان غربی حقوق بین‌الملل، قواعدی را اجرا کنند که شعار آن را سر می دهند


پزشکیان: میدان اصلی تقابل امروز، جنگ اقتصادی و تاب‌آوری معیشتی کشور است


افشای دستورکار دشمن با تمرکز روی ۷ محور برای ضربه به کشور


سید عمار حکیم در نماز عید قربان: منطقه به گفتگو و دوری از تنش نیاز دارد + عکس