نتایج دومین روز رایزنی های پارلمانی برای تشکیل کابینه لبنان

سه شنبه 5 مرداد 1400
21:00
نتایج دومین روز رایزنی های پارلمانی برای تشکیل کابینه لبنان حسین عزالدین خبرنگار العالم در بیروت گزارش داد که نتیجه رایزنی های رئیس جمهور لبنان با ائتلاف های پارلمانی در دومین روز خود و با حضور نخست وزیر مکلف، اتفاق نظر بر همکاری جهت تشکیل کابینه لبنان بود.

العالم- لبنان

عزالدین طی گفتگوی زنده با شبکه العالم خاطرنشان کرد که شرکت کنندگان در این جلسه به منظور مقابله با بحران اقتصادی کشور، خواستار تسریع در تشکیل کابینه شدند.

در جلسه امروز علاوه بر ائتلاف های پارلمانی، برخی از نمایندگانی که در جلسه دیروز و رای گیری برای تعیین نخست وزیر غایب بودند نیز حضور یافتند.

گفتنی است که رایزنی های غیر الزام آور پارلمانی برای تشکیل کابینه در لبنان عصر امروز سه شنبه به پایان رسید.

نجیب میقاتی نخست وزیر مامور به تشکیل کابینه پس از پایان جلسه گفت: در مورد درخواست شتاب در تشکیل کابینه جدید به منظور بازیابی نقش دولت در این شرایط دشوار، توافق کامل وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد که خواسته شهروندان، زندگی خوب و دسترسی به برق، دارو و سوخت است.

میقاتی افزود: شرایط دشوار است و باید نیازهای شهروندان تامین شود. من پس از جلسه با ائتلاف ها رئیس جمهور عون را از هدف و ضرورت تشکیل کابینه مطلع خواهم کرد و برای تشکیل هرچه سریع تر آن، رایزنی های مستمری با کاخ ریاست جمهوری خواهم داشت.

0% ...

آخرین اخبار

۵ کشته براثر ۲ انفجار قلب سرزمین های اشغالی+ فیلم


هند ادعاهای پاکستان در مورد انفجار کراچی را رد کرد


موج گرمای مرگبار اروپا؛ فرانسه از ثبت هزار مرگ خبر داد


شبی که سیاستمداران لبنانی خودزنی کردند و نتانیاهو جشن گرفت


موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق