حمله ائتلاف سعودی به غرب یمن دفع شد

پنج‌شنبه 7 مرداد 1400
22:15
حمله ائتلاف سعودی به غرب یمن دفع شد ارتش و کمیته‌های مردمی یمن شامگاه پنجشنبه حمله ائتلاف سعودی به غرب یمن را دفع کرده اند.

العالم - یمن

نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه "الفازه" در جنوب شهر الحدیده در غرب یمن توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ناکام ماندند.

منابع محلی یمنی به کشته و زخمی‌های احتمالی این درگیری میان ارتش و کمیته‌های مردمی و نیروهای ائتلاف سعودی هیچ اشاره‌ای نکرده‌اند.

ائتلاف سعودی همچنان آتش بس در استان الحدیده در غرب یمن را نقض می‌کند.

این حملات چند ماه پس از آن روی می‌دهد که فیصل بن فرحان وزیر امورخارجه عربستان از ارائه طرحی در زمینه پایان دادن به بحران در یمن خبر داد.

وی در اظهاراتی با طرح اتهامات علیه انصارالله مدعی شد، این طرح که آتش بس در یمن را در بر می‌گیرد، تحت نظارت سازمان ملل خواهد بود.

"محمد عبدالسلام" سخنگوی انصار الله و رییس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی یمن در واکنش به طرح عربستان برای پایان دادن به جنگ یمن گفت که در این طرح مطلب تازه‌ای وجود ندارد.

عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز به کشور یمن را آغاز کرد اما در حدود ۶ سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

️افشاگری سناتور آمریکایی: پنتاگون ۳۹ هواپیما در جنگ علیه ایران از دست داد


وزیر خارجه عربستان: امنیت تنگه هرمز اساس ثبات اقتصاد جهانی است


بازداشت ۳۲۴ مظنون به عضویت داعش در ترکیه


سی‌ان‌ان: نارضایتی مردم آمریکا از ترامپ به ۷۰ درصد رسید


بحران در کابینه نتانیاهو با اعتراض حریدی‌ها


عراقچی به منظور شرکت در اجلاس بریکس عازم هند شد


تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم


شیخ نعیم قاسم: قدردان حمایت خالصانه ایران از مقاومت هستیم


سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم