هلال احمر فلسطین: ۱۶۸ فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست زخمی شدند

جمعه 8 مرداد 1400
21:45
هلال احمر فلسطین: ۱۶۸ فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست زخمی شدند هلال احمر فلسطین روز جمعه اعلام کرد، در یورش نظامیان صهیونیست به معترضان به اشغالگری در شمال غرب کرانه باختری ۱۶۸ فلسطینی زخمی شدند.

العالم - فلسطين اشغالي

به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، احمد جبریل مسؤول فوریت‌های پزشکی هلال احمر فلسطین گفت: ۱۶۸ فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست در روستای بیتا واقع در جنوب نابلس زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، پنج معترض فلسطینی به ضرب گلوله جنگی، ۲۴ نفر با گلوله‌های پلاستیکی، ۱۳۲ نفر نیز بر اثر استشمام گاز اشک آور و هفت نفر نیز بر اثر ضرب و شتم آسیب دیدند.

منابع محلی گزارش دادند، صهیونیست‌ها برای پراکنده کردن معترضان از پهپادهای حامل گلوله‌های گاز اشک آور استفاده کردند.

نظامیان صهیونیست روز دوشنبه نیز ضمن یورش به منازل تعدادی از فلسطینیان ساکن کرانه باختری، ده‌ها نفر از آنها را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

بر اساس گزارش‌ها، حدود ۶۵۰ هزار شهرک‌نشین در کرانه باختری از جمله در قدس شرقی ساکن هستند.

مناطق مختلف کرانه باختری فلسطین اشغالی پنجشنبه و جمعه گذشته شاهد لشکرکشی نیروهای اشغالگر رژیم اسرائیل، درگیری بین آنها و فلسطینی‌ها و دستگیری تعدادی از ساکنان این مناطق توسط نظامیان صهیونیست بود.

ايرنا

0% ...

آخرین اخبار

تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است