مصر و الجزایر بر حمایت کامل از رئیس‌جمهوری تونس توافق کردند

يکشنبه 10 مرداد 1400
21:48
مصر و الجزایر بر حمایت کامل از رئیس‌جمهوری تونس توافق کردند ریاست جمهوری مصر اعلام کرد، عبدالفتاح سیسی با وزیر خارجه الجزایر امروز، یکشنبه بر حمایت کامل از رئیس‌جمهوری تونس توافق کردند.

العالم - تونس

براساس بیانیه ریاست‌جمهوری مصر، عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر با رمطان لعمامره، وزیر خارجه الجزایر بر حمایت کامل از قیس سعید، رئیس‌جمهوری تونس در بحبوحه بحران سیاسی این کشور تاکید کردند.

طبق این بیانیه که بعد از نشست دو طرف منتشر شد، مصر و الجزایر از تدابیر قیس سید حمایت کامل می‌کنند اما باید ثبات کشور حفظ شود و اراده و اختیارات ملت تونس با حفظ امنیت و توانمندی‌های این کشور اجرا شوند.

این در حالی است که شهروندان تونسی قیس سعید زمانی که به خیابان بورقیبه در وسط تونس پایتخت رفته بود مورد استقبال گرم قرار دادند.

طبق گزارش شبکه العربیه، سعید شکایت‌های شهروندان را در میان فریادهایی در تایید و حمایت از او گوش می‌کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است


اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر


انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم