برهم صالح: اقدام مشترک برای کاهش تنش‌ها در منطقه ضروری است

چهارشنبه 13 مرداد 1400
18:16
برهم صالح: اقدام مشترک برای کاهش تنش‌ها در منطقه ضروری است رئیس جمهور عراق همکاری بین‌المللی برای مقابله با چالش‌های مشترک و مبارزه با تروریسم را ضروری خواند.

العالم - عراق

«خوان خوزه اسکوبار» سفیر اسپانیا در بغداد به مناسبت پایان مأموریتش، امروز چهارشنبه با «برهم صالح» رئیس جمهور عراق دیدار کرد.

دفتر ریاست جمهوری عراق اعلام کرد که این دیدار در کاخ السلام بغداد برگزار شد و طی آن صالح تلاش‌های سفیر اسپانیا برای تقویت و توسعه روابط دوجانبه و مواضع این کشور در حمایت از عراق در امر مبارزه با تروریسم در قالب ائتلاف بین‌المللی را ستود.

بنابر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، رئیس جمهور عراق ضرورت همکاری بین‌المللی برای مقابله با چالش‌های مشترک در امور مبارزه با تروریسم، بحران ناشی از شیوع کرونا و اهمیت اتحاد برای حمایت از ثبات منطقه و کاهش تنش‌ها در آن را مورد تأکید قرار داد.

سفیر اسپانیا در عراق همچنین بر حمایت کشورش از تحکیم روابط با بغداد و تقویت همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی به دشمن صهیوآمریکائی برای بازگشت به تجاوز علیه ایران


ایران: آمریکا با داده های مغرضانه و دروغ خود از شورای امنیت سوء استفاده می کند


مرشایمر: ایران روش‌های مقابله با آمریکا را آموخته است/از سرگیری حمله دستاوردی ندارد


وزیر خارجه آمریکا به هند سفر می کند


ادعای ونس: در مذاکرات با ایران «پیشرفت زیادی» حاصل شده است


هلاکت یک فرمانده صهیونیست در حمله حزب الله لبنان


پوتین وارد پکن شد


لفاظی‌های ترامپ در باره حمله و در عین حال تمایل به توافق با ایران


دیدار سفیر چین با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه


معاون قرارگاه خاتم الانبیا: در آستانه تحول تاریخی بزرگی هستیم/ وحدت مسلمین واجب‌تر از همیشه