سازمان عفو بین الملل خواستار آزادی کودک بحرینی شد

پنج‌شنبه 14 مرداد 1400
12:58
سازمان عفو بین الملل خواستار آزادی کودک بحرینی شد سازمان عفو بین الملل از حمد بن عیسی خواست "کمیل جمعه حسن"، دانشجوی زندانی را بلافاصله آزاد و همه اتهامات او را لغو کند و همه خدمات بهداشتی مورد نیاز را در داخل زندان برای او فراهم کند.

العالم - بحرین

این سازمان در پایگاه الکترونیکی خود اعلام کرد که کمیل جمعه، دانشجوی 18 ساله طی سلسله محاکمه هایی از سال 2019 به 28 سال زندان محکوم شده است. او در زمان صدور حکم زیر سن قانونی بود اما طبق قانون جنایی بزرگسالان محاکمه شد.

این سازمان تأکید کرد که این احکام مربوط به شارکت او در تظاهرات اعتراض آمیز در انتقاد از سیاست های دولت بوده است و در این محاکمه ها، حق محاکمه عادلانه به کلی نقض شده است. در آخرین محاکمه که در تاریخ 26 آوریل 2020 انجام شد وی به همراه 38 نفر دیگر از جمله 13کودک، محکوم شناخته شد.

این سازمان خاطرنشان کرده است که اتهامات متعدد و حکم زندان های طولانی مدت علاوه بر کمیل، مادرش نجاح احمد یوسف را هم شامل شده است.

این سازمان بر ضرورت اجرای قانون "محاکمه عادلانه و اصلاحگرانه برای کودکان" – که از آگوست جاری اجرا می شود – درباره کمیل جمعه تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو