افتتاح نخستین مرکز فوق تخصصی پزشکی هسته ای اطفال

افتتاح نخستین مرکز فوق تخصصی پزشکی هسته ای اطفال
شنبه 23 مرداد 1400 - 23:09

نخستین مرکز فوق تخصصی پزشکی هسته ای اطفال امروز با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی، جمعی از خیرین حوزه سلامت، مسئولان بیمارستان مرکز طبی کودکان و تعدادی از مدیران این سازمان افتتاح شد.

العالم - ایران

مراسم افتتاح اولین مرکز فوق تخصصی پزشکی هسته ای اطفال امروز شنبه ۲۳ مرداد ماه با حضور «علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، جمعی از خیرین حوزه سلامت، مسئولان بیمارستان مرکز طبی کودکان و تعدادی از مدیران سازمان انرژی اتمی در سالن آمفی تئاتر این بیمارستان برگزار شد.

در این مراسم صالحی با اشاره به کودکانی که از نظر بیماری در شرایط دشواری قرار گرفته اند، گفت: اگر مسئولان مربوطه در همه حوزه‌ها توجه لازم را به اجرای با کیفیت امور نداشته باشند، در پیشگاه خداوند مسئول هستند. عبادت به جز خدمت به خلق نیست.

وی افزود: امروز و با افتتاح بخش پزشکی هسته‌ای اطفال در رسیدگی به نیاز کودکانی که شرایط سختی را می گذرانند، شاهد برداشتن گامی بزرگ و مهم هستیم و باید در این راه سریع حرکت کنیم. شأن ملتی با سه هزار سال تاریخ مکتوب و موقعیت جغرافیایی خوب، نعمت فراوان زمینی و نیروی انسانی و فرهنگ و سنت های کهن، بیش از اینها است.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به شرایط فعلی کشور و تاکید بر لزوم انجام اقدامات موثر در کنترل بیماری کرونا گفت: چرا نمی خواهیم از سعی و خطا دست برداریم؛ باید به برنامه ریزی مفهومی بپردازیم. نباید درگیر شعار شویم و با شعار موانع را رفع کنیم. با بهره‌گیری از فکر و عقلانیت، مشورت و توجه به نظر نخبگان که در زاویه و حاشیه هستند، می‌توان مشکلات کشور را حل کرد.
صالحی با اشاره به فرموده رسول خـدا (ص) : «تفالوا بـالخـیر تـجدوه» گفت: ناامید نیستیم؛ ملت ایران ملتی امیدوار هستند؛ اما آنجا که اشتباه می کنیم باید بپذیریم و دیگر تکرار نکنیم. گاهی ضرری می رسد که از اراده ما خارج است اما وقتی درست پیش بینی نکردیم و درست کار نکردیم، همین موضوع کرونا می شود که ضرری گران با از دست دادن عزیزان همراه خواهد شد.
وی در ادامه تصریح کرد: از نیکوکاران عزیزی که همه جا به صورت سربازان گمنام حضور دارند و با دست خیرشان نیازمندان را نوازش می کنند، تقدیر می کنم و امیدوارم سیستم های مرتبط با داروسازی و پژوهشکده ها، پژوهشگاه ها و دانشگاه های این حوزه مقداری با شتاب و فراگیرتر فعالیت های خودشان را توسعه بدهند.
وی تاکید کرد: ما با ۸۰-۷۰ سال فعالیت در واکسن سازی در منطقه پیشرو هستیم و اکنون چرا باید برای واکسن نیازمند به کشورهای بیگانه‌ باشیم.

صالحی افزود: امیدواریم این مرکز بخشی از این دردها را کم و درمان کند. سازمان انرژی اتمی هم در حد بضاعت خودش کارهایی در حوزه پزشکی هسته‌ای انجام داده است؛ متاسفانه در اذهان عمومی جا افتاده است که سازمان غنی سازی می کند و سانتریفیوژ می سازد. در حالی که ماموریت های متعدد و متنوعی برای سازمان تعریف شده است؛ از جمله اینها رسیدگی به بخش سلامت جامعه در حوزه تخصصی مربوطه همچون تولید رادیوداروها (ساخت پروژه تترا-تولید رادیودارو به صورت GMP)، ساخت بیمارستان یون درمانی برای معالجه سرطان ها که هفتمین بیمارستان تخصصی در جهان می‌باشد و در غرب آسیا بی بدیل است.
در بخش پایانی این مراسم پس از تقدیر از دست اندکاران و خیرین این پروژه حوزه سلامت، مرکز فوق تخصصی پزشکی هسته ای اطفال افتتاح شد و حاضران از بخش های مختلف آن بازدید کردند.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها