دوربین العالم در فرودگاه کابل در خط فاصل میان آمریکایی‌ها و نیروهای طالبان

چهارشنبه 27 مرداد 1400
11:13
گروه طالبان اعلام کرد که سفارتخانه‌های خارجی در افغانستان امن هستند و با هیچ خطری تهدید نمی‌شوند. سخنگوی طالبان نیز طی گفت‌وگویی مطبوعاتی اعلام کرد "امارت اسلامی" تهدیدی برای جهان و کشورهای همسایه نیست و به دنبال انتقام از هیچ طرفی نیست.

العالم- آسیا

طالبان حضور نظامی و سیاسی طالبان را در کابل، پایتخت افغانستان تقویت کرده .. و زندگی رفته‌رفته به روال عادی بازمی‌گردد.

رسانه‌ها روز گذشته فعالیت‌های‌شان را از سرگرفته‌اند و مجری‌های تلویزیون‌های افغانستان در سر کارهای‌شان حاضر شده و تا به این لحظه هیچ کارمند دولتی از سوی طالبان از کار تعلیق نشده است.

روز گذشته تعدادی زنان در کابل با تجمع مقابل کاخ ریاست‌جمهوری، خواستار رعایت حقوق زنان و برابری با مردان در سایه حکومت "امارت اسلامی" شدند.

"ملا برادر" رهبر طالبان نیز روز گذشته از دوحه وارد قندهار پایگاه تاریخی طالبان شد و از آنجا به کابل انتقال یافت.

"ذبیح الله مجاهد" سخنگوی طالبان طی کنفرانسی مطبوعاتی، بر مذاکره با طرف‌های سیاسی برای تشکیل دولتی مورد توافق تمام طرف‌ها و مطابق با شریعت اسلامی تأکید و از رهبر سیاسی از جمله "رشید دوستم" رهبر ازبک‌ها و "عطا محمد نور" حاکم بلخ خواست در مذاکرات سیاسی حضور داشته باشند.

دوربین العالم به سختی وارد فرودگاه بین‌المللی کابل شد، در نتیجه ازدحام دو روز پیش شهروندان، خسارات زیادی به فرودگاه وارد آمده، و در آن سو خودروهای مقامات سابق را می‌بنیم که هنگام فرار از کشور به همراه خانواده‌های‌شان، خودروهای‌شان را در اینجا رها کرده‌اند.

اینجا خط فاصل میان طالبان و آمریکایی‌ها در فرودگاه است.. از اینجا آمریکا اتباعش را خارج کرد. نیروهای مسلح طالبان پشت این خط قرار گرفته‌اند و منتظر سیطره کامل بر فرودگاه کابل هستند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت