افزایش فوتی‌های واکسینه شده؛ شایعه‌ای بی‌اساس و سوگیرانه‌

جمعه 29 مرداد 1400
19:48
افزایش فوتی‌های واکسینه شده؛ شایعه‌ای بی‌اساس و سوگیرانه‌
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برای شایعات مطرح شده پیرامون اثر بخش نبودن واکسیناسیون در ایران سندی وجود ندارد و این‌ها تحلیل‌های بسیار سوگیرانه‌ای است که متاسفانه می‌خواهند واکسن را زیر سوال ببرند.

العالم - ایران

نادر توکلی در پاسخ به این شائبه که آیا تعداد ابتلا و فوت افراد واکسینه شده در ایران نسبت به میانگین جهانی زیاد است؛ گفت: متاسفانه عده‌ای به دنبال زیرسوال بردن واکسیناسیون هستند که سندی هم برای ادعاهایشان ندارند مشخصا در کادر درمان که به طور کامل واکسینه شده‌اند میزان مرگ و میر بسیار پایین و تعداد بستری‌هایمان بسیار کم است.

وی با بیان اینکه هدف از تزریق واکسن، کاهش مرگ و میر و کاهش بیماری شدید است گفت: اینکه آمار ابتلا بالا رفته یا آمار ناقلین بدون علامت افزایش یافته، دو موضوع متفاوت است، اما آمار ما در خصوص ابتلای مجدد افراد واکسینه شده که پی سی آرشان مثبت می‌شود به نسبت کل افراد بسیار پایین است یعنی نسبت به کل آمار زیر ۵ درصد است و تعداد بستری شدگان از میان افراد واکسینه شده بسیار کم است و بیماری شدید و فوت هم به همین نسبت کم است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه میزان تاثیرگذاری واکسن در همه جای دنیا بین ۶۰ تا ۸۰ درصد است گفت: کماکان طبق همه مستندات علمی تنها راه و بهترین راه؛ واکسیناسیون کلی است و کماکان به عنوان یک اصل کلی، بهترین واکسن اولین واکسن دردسترس است.

خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن


آلمان ناوهای جنگی خود را از تنگه هرمز دور کرد


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و البوسعیدی


تجمع گسترده مردم الحدیده در محکومیت حمله عربستان+ فیلم


پیمان جبلی برای درگذشت اکبری عبدی پیام داد


اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه