ادعای روزنامه صهیونیستی درباره ترور ناموفق فرمانده ارشد این رژیم +فیلم

شنبه 30 مرداد 1400
13:26
ادعای روزنامه صهیونیستی درباره ترور ناموفق فرمانده ارشد این رژیم +فیلم
روزنامه‌ای صهیونیستی در ادعایی نوشت، یک فرمانده ارشد ارتش این رژیم در درگیری اخیر میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی مورد سوءقصد قرار گرفته اما جان به در برده است.

العالم - فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» مدعی شد، در آخرین دور درگیری میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌‌ها در ماه می (معروف به سیف القدس) «یونتان اشتاینبرگ» فرمانده ارتش این رژیم در مرکز کرانه باختری مورد سوءقصد قرار گرفت اما از این ترور جان سالم به در برد.

وب‌سایت این روزنامه با انتشار فیلمی مدعی شد، فرمانده مذکور به همراه تعدادی از نظامیان دیگر در آن زمان در حال نظارت بر تظاهرات هزاران فلسطینی در نزدیکی شهرک «بیت ایل» در شمال کرانه باختری بوده‌اند که صدای گلوله شلیک شده در فاصله کمی از این فرمانده شنیده شده است.

یدیعوت افزود، ده‌ها گلوله به سمت این نظامیان صهیونیستی به صورت غافلگیرانه شلیک شده و بر اساس تحقیقات نظامی انجام شده، فلسطینی‌های مسلح بیش از صد گلوله شلیک کرده‌اند. در این حین دو نظامی جراحات متوسطی بردشتند و فرمانده یاد شده از مرگ حتمی نجات پیدا کرده است.

فلسطین

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا