دبیرکل اتحادیه عرب در نشست بغداد شرکت می‌کند

شنبه 6 شهريور 1400
10:00
دبیرکل اتحادیه عرب در نشست بغداد شرکت می‌کند یک مسئول در دبیرخانه اتحادیه عرب از مشارکت دبیرکل این اتحادیه در نشست منطقه‌ای بغداد بنا به دعوت عراق خبر داد.

العالم - عراق

یک منبع مسئول در اتحادیه عرب گفت که «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب در نشست بغداد که برای جلب حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی از عراق برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

بنابر گزارش وبگاه «الیوم‌ السابع»، این منبع افزود که ابوالغیط صبح امروز (شنبه) عازم بغداد می‌شود.

وی افزود که هدف از برگزاری نشست بغداد تقویت ثبات و شکوفایی عراق و حمایت از تلاش‌های مستمر برای مقابله با چالش‌های بزرگ در زمینه امنیتی و اقتصادی است.

این منبع مسئول همچنین تأکید کرد که اتحادیه عرب قدردان تلاش‌های عراق برای تقویت حاکمیت و بهبود اوضاع امنیتی و اقتصادی این کشور و فعالیت‌های آن برای تحقق ثبات منطقه‌ای و ایجاد پل همکاری با همه طرف‌ها است.

نشست بغداد قرار است امروز (شنبه) در پایتخت عراق برگزار شود.

عراق رسما از کشورهای عربستان سعودی، ترکیه، مصر،‌ اردن، کویت و ایران برای مشارکت در اجلاس روز شنبه بغداد دعوت کرده است. نمایندگانی از فرانسه، آمریکا، روسیه و ژاپن نیز در این اجلاس حضور خواهند داشت. تا این لحظه، حضور «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر، «عبدالله دوم» شاه اردن و «صباح خالد الحمد الصباح» نخست‌وزیر کویت در این نشست مسجل شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی