شورای امنیت قطعنامه‌ای درباره افغانستان تصویب کرد

سه شنبه 9 شهريور 1400
01:22
شورای امنیت قطعنامه‌ای درباره افغانستان تصویب کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه دوشنبه با ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع چین و روسیه قطعنامه‌ای را درباره افغانستان به تصویب رساند.

العالم - آسیا

شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه دوشنبه با ۱۳ رأی موافق قطعنامه‌ای را درباره افغانستان به تصویب رساند. این قطعنامه شامل بندهایی از جمله بازگشایی سریع و ایمن فرودگاه کابل و محوطه اطراف آن بعد از خروج آمریکایی‌ها از افغانستان است.

این پیش‌نویس که از سوی آمریکا، انگلیس و فرانسه ارائه شده بود ۱۳ رأی موافق و ۲ رأی ممتنع از سوی چین و روسیه به تصویب رسید. در این قطعنامه اشاره‌ای به ایجاد «منطقه امن» که رئیس‌جمهور فرانسه قبلاً از آن سخن گفته بود نشده است.

در این قطعنامه تصریح شده شورای امنیت از طالبان انتظار دارد «خروج ایمن و منظم افغان‌ها و تمامی شهروندان خارجی از افغانستان» را تسهیل کند.

گروه طالبان چند روز قبل در بیانیه‌ای گفته بود شهروندان افغانستان قادر خواهند بود در هر زمانی که بخواهند کشور را ترک کنند.

در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحده آمده است: «این شورا انتظار دارد طالبان به تمامی این تعهدات و سایر تعهداتش پایبند بماند.»

0% ...

آخرین اخبار

اوضاع بر اثر یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به چند روستا ناآرام است+ فیلم


گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم