صهیونیست‌ها خانه یک فلسطینی را در بیت لحم تخریب کردند

چهارشنبه 10 شهريور 1400
15:36
صهیونیست‌ها خانه یک فلسطینی را در بیت لحم تخریب کردند نظامیان رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) با هدف تخریب خانه های فلسطینیان به روستای «بیت تعمر» در شرق «بیت لحم» واقع در کرانه باختری یورش بردند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

مرکز اطلاع رسانی فلسطین گزارش داد که نظامیان صهیونیست به همراه دو دستگاه «بولدوزر» صبح امروز (چهارشنبه) به روستای بیت تعمر حمله کردند تا خانه های فلسطینی ها را تخریب کنند.

بنابر این گزارش، نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی با یورش به این منطقه در شرق بیت لحم اشغالی خانه یک شهروند فلسطینی ساکن روستا را با بولدوزر تخریب کردند.

منابع محلی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست با یورش به روستای بیت تعمر یک خانه در حال ساخت متعلق به «علیان صلاح زواهره» را تخریب کردند.

رژیم صهیونیستی، به بهانه دریافت نکردن پروانه ساخت، تخریب خانه‌های فلسطینیان در کرانه باختری را شدت بخشیده است.

هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در فلسطین اشغالی نیز یکشنبه گذشته اعلام کرد که در دو هفته گذشته، رژیم صهیونیستی ۳۱ خانه شهروندان فلسطینی را در کرانه باختری تخریب و مصادره کرده است.

در بیانیه ای که دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در فلسطین اشغالی در این باره منتشر کرد، آمده است که از ۹ تا ۲۳ اوت، ۳۱خانه شهروندان فلسطینی تخریب و مصادره شده که منجر به آوارگی ۶۸۰ فلسطینی از جمله ۱۴ کودک شده است.

در این بیانیه خاطرنشان شده که در این دو هفته، نظامیان صهیونیست پنج فلسطینی را به شهادت رساندند و همچنین ۲۲۱ نفر زخمی شدند.

سفیر فلسطین در سازمان ملل متحد تیر ماه گذشته با ارسال نامه ای به دبیرکل، رئیس دوره ای شورای امنیت و مجمع عمومی این سازمان نسبت به تخریب گسترده خانه‌های مردم فلسطین توسط صهیونیست هشدار داد و نوشت که تنها در سه ماهه اخیر ۷۲ ساختمان تخریب شده که منجر به آوارگی ۷۸ نفر از جمله ۴۷ کودک و ۱۵ زن شده است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا