انگلیس و آمریکا: ایران فوراً اتباع ما را آزاد کند و به مذاکرات وین برگردد

سه شنبه 30 شهريور 1400
11:04
انگلیس و آمریکا: ایران فوراً اتباع ما را آزاد کند و به مذاکرات وین برگردد طبق اعلام لندن، لیز تراس و آنتونی بلینکن وزرای خارجه انگلیس و آمریکا طی دیدار دوجانبه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل، خواستار بازگشت ایران به مذاکرات وین درباره توافق برجام شدند.

العالم - ایران

وزارت خارجه انگلیس درباره دیدار وزیر خارجه این کشور با همتای آمریکایی در نیویورک بیانیه صادر کرد و از رایزنی آنها درباره ایران خبر داد.

ساعاتی بعد از بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره دیدار دو جانبه آنتونی بلینکن با لیز تراس وزیر خارجه جدید انگلیس در نیویورک، وزارت خارجه انگلیس هم درباره این دیدار بیانیه صادر کرد.

بلینکن و تراس که برای شرکت در هفتادوششمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته‌اند، در حاشیه این اجلاس با هم دیدار و رایزنی کردند.

وبگاه وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای در این‌باره گفت: «بلینکن و تراس درباره طیفی از مسائل از جمله وضعیت افغانستان، ایران، مقابله با بحران‌های آب‌وهوایی، هند و اقیانوس آرام آزاد و تقویت روابط اقتصادی دوجانبه گفت‌وگو کردند».

بلینکن نیز در صفحه توییتر خود درباره این جلسه نوشت:‌ «دیدار چهره به چهره خوبی برای اولین بار با وزیر خارجه انگلیس لیز تراس داشتم و درباره اولویت‌های مشترک از ایران و افغانستان گرفته تا ایندوپاسیفیک آزاد، صحبت کردم».

وزارت خارجه انگلیس در بیانیه خود، از صحبت لیز تراس و آنتونی بلینکن درباره روابط دوجانبه لندن-واشنگتن در زمینه‌های مختلف اقتصادی و امنیتی خبر داده است.

به ادعای این وزارتخانه، «آنها (انگلیس و آمریکا) به عنوان دو دموکراسی پیشرو در کشورهای اقتصادی آزاد، نقاط مشترک مشترک بین بریتانیا و ایالات متحده را در طیف وسیعی از مناطق از جمله هند و اقیانوس آرام و امنیت منطقه‌ای» صحبت کردند.
وزرای خارجه دولت‌های بوریس جانسون و جو بایدن در این دیدار همچنین درباره توافق نظامی انگلیس و آمریکا با استرالیا که شامل ایجاد زیردریایی اتمی است و اعتراض شدید فرانسه را به دنبال داشت، حرف زدند و این توافق را عاملی برای امنیت در این منطقه خواندند.

لیز تراس وزیر خارجه انگلیس در دیدار با آنتونی بلینکن درباره مسائل مرتبط با ایران و مذاکرات برجامی در وین هم رایزنی کردند.

طبق بیانیه وزارت خارجه انگلیس، «در موضوع ایران، آنها (وزرای خارجه انگلیس و آمریکا) درباره ضرورت آزادی فوری همه اتباع بریتانیایی و آمریکایی که به صورت خودسرانه بازداشت شده‌اند، توافق کردند و همچنین درباره ضرورت بازگشت ایران به مذاکرات بر سر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در وین توافق کردند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


نشست بی‌نتیجه دیگر شورای امنیت درباره ایران؛مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه۲۲۳۱


سفر نخست‌وزیر کره شمالی به چین


شیخ قبلان: لبنان از بدترین بحران سیاسی رنج می‌برد+فیلم


ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


حمایت مردم یمن از ایران و قدردانی از حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود