شکایت ۱۰۰ میلیون دلاری ترامپ از برادرزاده‌اش و نیویورک تایمز

چهارشنبه 31 شهريور 1400
12:37
شکایت ۱۰۰ میلیون دلاری ترامپ از برادرزاده‌اش و نیویورک تایمز دونالد ترامپ برادرزاده‌اش و روزنامه نیویورک تایمز را به فریب‌کاری برای دستیابی به اطلاعات مالیاتی‌اش متهم کرده است.

العالم - آمریکا

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ -- رئیس‌جمهور اسبق آمریکا -- شکایتی ۱۰۰ میلیون دلاری را بر ضد برادرزاده‌اش مری ترامپ و روزنامه نیویورک تایمز مطرح کرده است. وی آنها را متهم کرده است برای تهیه گزارشی درباره پرداخت‌های مالیاتی‌اش از راهکارهای متقلبانه و فریب‌کارانه استفاده کرده اند. این گزارش «جایزه پولیتزر» را نیز به خود اختصاص داده است.

در این شکایت که در یکی از دادگاه‌های ایالت نیویورک مطرح شده است، از ۳ خبرنگار نیویورک تایمز نام برده می‌شود. این گزارش، بر ادعای ترامپ درباره تلاش شخصی او برای کسب ثروت خط بطلان کشید و در سال ۲۰۱۹، حقایق زیادی را درباره ثروت ترامپ و خانواده‌اش برملا کرد.

گزارش نیویورک تایمز این نکته را اثبات می‌کند که ترامپ با احتساب ارقام کنونی و با استفاده از روش‌هایی برای فرار از پرداخت مالیات، ۴۰۰ میلیون دلار از محل امپراتوری مستغلات پدرش دریافت کرده است.

شکایت ۲۷ صفحه‌ای ترامپ همچنین نیویورک تایمز را به تطمیع برادرزاده‌اش برای خارج کردن گزارش مالیاتی او از دفتر وکیل خانوادگی ترامپ‌ها متهم کرده است. مری ترامپ دختر برادر بزرگ دونالد ترامپ است. او در کتاب خود که در سال ۲۰۲۰ منتشر شد، به مشکلات حاکم بر خانواده ترامپ و چگونگی شکل‌گیری شخصیت عمویش پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی سپاه: حضور و اراده مردم عامل اصلی تداوم انقلاب است


حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن/ کشتی نظامی عربستان هدف قرار گرفت


یمن اجازه نخواهد داد نقشه‌های تجاوزکارانه دشمن اجرایی شود +فیلم


تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم


لاوروف: فرانسه حامی تروریست‌ها در آفریقا است


اقدام عربستان برای محاصره یمن، خدمت به پروژه صهیونیسم است +فیلم


روسیه: غرب و اوکراین در تدارک «اقدام تحریک‌آمیز» تازه علیه مسکو می شوند


وزارت خارجه یمن: هر گونه تشدید تنش عربستان با پاسخ متقابل مواجه خواهد شد