شکایت ترامپ از توییتر به یک قاضی فدرال در فلوریدا

شنبه 10 مهر 1400
10:53
شکایت ترامپ از توییتر به یک قاضی فدرال در فلوریدا دونالد ترامپ از یک قاضی در فلوریدا خواست از حساب توییترش رفع توقیف شود.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، "دونالد ترامپ"رئیس‌جمهور اسبق آمریکا در واپسین ساعات روز جمعه به وقت محلی از یک قاضی فدرال در ایالت فلوریدا خواست حساب توییتر وی را رفع توقیف کند.

ترامپ در ماه جولای از توییتر، فیس‌بوک و گوگل و همچنین از مدیران آنها به اتهام «ممانعت نامشروع از انتشار نظرات محافظه‌کاران» شکایت کرده بود.

در شکایت ترامپ از توییتر ادعا شده است این شبکه اجتماعی در ماه ژانویه حساب وی را بر اثر فشار رقبای سیاسیش در کنگره معلق کرده است. توییتر هنوز درباره این شکایت جدید اظهارنظر نکرده است. نمایندگان ترامپ نیز در ساعات غیر کاری برای اظهار نظر در این خصوص در دسترس نبوده اند.

ترامپ اوایل سال جاری میلادی و پس از آن که به ترویج خشونت و دیدگاه‌های افراطی متهم شد، حساب‌هایش را در شبکه‌های اجتماعی از دست داد. این اتفاق بعد از آن رخ داد که صدها نفر از حامیانش ۶ ژانویه پس از گوش کردن به سخنرانی تحریک‌آمیز وی درباره بروز تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا، به ساختمان کنگره حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود