هشدار سازمان همکاری اسلامی و جنبش اسلامی قدس به صهیونیست‌ها درباره تعهدی به مسجد الاقصی

شنبه 10 مهر 1400
12:38
هشدار سازمان همکاری اسلامی و جنبش اسلامی قدس به صهیونیست‌ها درباره تعهدی به مسجد الاقصی سازمان همکاری اسلامی و جنبش اسلامی در قدس، رژیم صهیونیستی را از ادامه اقدامات تحریک‌آمیز خود در مسجد الاقصی و جنایات علیه فلسطینیان در شهر قدس برحذر داشته و تاکید کردند که این جنایات در نهایت به خیزشی منتهی خواهد شد که تنها با نابودی و بیرون راندن اشغالگران آرام خواهد شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان همکاری اسلامی ضمن محکوم کردن تجاوزات اشغالگران اسرائیلی به مسجد الاقصی به ویژه تشدید تعرضات شهرک‌نشینان به این مسجد، نسبت به پیامدهای خطرناک این تجاوزات هشدار داد و جامعه بین‌الملل را به عمل به مسئولیت‌های خود و مداخله فوری جهت واداشتن رژیم صهیونیستی به توقف تجاوزات علیه مسجد الاقصی و حمایت از ملت فلسطین به ویژه در قدس فراخواند.

جنبش اسلامی در شهر قدس نیز طی بیانیه‌ای به مناسبت بیست و یکمین سالگرد انتفاضه الاقصی، عنوان کرد که خطرات پیش‌روی مقدسات و مسجد الاقصی روز به روز بیشتر می‌شود و تنها راه توقف این تجاوزات زوال و نابودی رژیم اشغالگر است.

این جنبش تصریح کرد که قدس اساس نزاع با دشمن صهیونیستی است و تحت هیچ شرایطی نباید از آن غافل شد.

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند


پیام قدردانی رهبر انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه آفرینی آنان در تشییع "آقای شهید امت"


پزشکیان: پایبندی به لوازم اتحاد مقدس و پرهیز از اختلاف و تفرقه رمز پیروزی در این بزنگاه تاریخی است


مسیر رفت بندرخمیر به بندرعباس بازگشایی شد


جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است