العالم - آمریکا
به گزارش تارنمای رسمی "فیسبوک"، این شرکت ضمن عذرخواهی از کاربران اعلام کرد: تیمهای مهندسی ما متوجه شدهاند که تغییر تنظیمات در روترهای اصلی که ترافیک شبکه را بین مراکز داده ما هماهنگ میکنند، باعث ایجاد مشکلاتی در این ارتباط شده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: اکنون خدمات رسانی ما دوباره راهاندازی شده است و ما به طور فعال در تلاش هستیم تا آنها را به حالت عادی برگردانیم. ما همچنین هیچ مدرکی مبنی بر به خطر افتادن دادههای کاربران در نتیجه این خرابی نداریم.
روز دوشنبه رسانههای فیسبوک، واتس آپ و اینستاگرام به مدت ۶ ساعت از دسترس خارج شدند. مالکیت هر سه شرکت بر عهده فیسبوک است.
هجوم کاربران به تلگرام، منجر به کندی این اپلیکیشن هم شده است. تلگرام در صفحه توییتر خود نوشته که افراد زیادی در حال ثبتنام در این شبکه اجتماعی هستند و به همین دلیل، اگرچه این اپلیکیشن برای اکثر کاربران جهانی بهخوبی کار میکند، اما بعضی از کاربران هم تحت تاثیر این کندی قرار گرفتند.
همچنین برخی گزارشها حاکی از ضرر ۷ میلیارد دلاری مارک زاکربرگ رییس فیسبوک و فروش دادههای یک و نیم میلیارد کاربر فیسبوک در اینترنت است.
فیسبوک خود را به یک سکوی اصلی پیام رسانی، پخش زنده، واقعیت مجازی و بسیاری از خدمات دیجیتالی دیگر تبدیل کرده است. در برخی کشورها مانند میانمار و هند، فیس بوک مترادف با اینترنت است. بیش از ۵ میلیارد و ۳ میلیون نفر در سراسر جهان از فیس بوک، اینستاگرام، مسنجر و واتس آپ برای ارتباط با دوستان و خانواده، توزیع پیامهای سیاسی و توسعه کسب و کارهای خود از طریق تبلیغات و اطلاع رسانی استفاده میکنند.
فیسبوک اولین شبکه اجتماعی بود که کاربران آن از مرز یک میلیارد نفر عبور کرد و در حال حاضر به طور ماهانه بیش از ۲ میلیارد و ۸۵۰ میلیون نفر کاربر فعال دارد. این شرکت در حال حاضر همچنین مالکیت چهار رسانه اجتماعی بزرگ را در اختیار دارد که هرکدام ماهانه بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارند: فیس بوک (شرکت اصلی)، واتس اپ، فیس بوک و اینستاگرام.
ایرنا