حکم جنجالی دادگاه ورشو در قبال قوانین اتحادیه اروپا

جمعه 16 مهر 1400
14:31
حکم جنجالی دادگاه ورشو در قبال قوانین اتحادیه اروپا پس از اعلام حکم دادگاه قانون اساسی لهستان درخصوص تقدم قوانین داخلی بر قوانین اتحادیه اروپا، نخست‌وزیر این کشور تصریح کرد ورشو قصد خروج از این اتحادیه را ندارد.

العالم - اروپا

دادگاه قانون اساسی لهستان طی حکمی اعلام کرد، قوانین این کشور بر قوانین اتحادیه اروپا تقدم دارد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، در این حکم آمده است، در صورتی که قوانین وضع شده توسط اتحادیه اروپا با قوانین داخلی لهستان تناقض داشته باشند، قوانین لهستان دارای اولویت خواهند بود.

در پی اعلام این حکم، دولت فرانسه در واکنشی تند، لهستان را به خیانت به اتحادیه اروپا متهم کرد.

او در ادامه گفت: «ما نیز حقوقی مشابه دیگر ملت‌ها را داریم. می‌خواهیم به این قوانین احترام گذاشته شود. ما مهمانی ناخوانده در اتحادیه اروپا نیستیم و از این رو، موافق نیستیم که ما را کشوری درجه دو تلقی کنند».

این تصمیم لهستان در حالی اتخاذ شده است که کشورهای عضو درخصوص تشکیل نیروی نظامی اروپایی نیز دچار اختلاف شده‌اند.

از سوی دیگر، پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز تنش میان لندن و بروکسل ادامه دارد و انگلیسی‌ها خواستار جایگزین کردن بندهایی از توافق برگزیت شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس


گاردین از صف‌های طولانی آمریکایی‌ها برای لغو تابعیت آمریکا خبر داد