سازمان ملل: ۵ میلیون یمنی با قحطی مواجه هستند

سه شنبه 20 مهر 1400
11:11
سازمان ملل: ۵ میلیون یمنی با قحطی مواجه هستند «دیوید گریسلی» هماهنگ‌کننده سازمان ملل در امور بشردوستانه در یمن در کنفرانس خبری در ژنو گفت که با گذشت حدود هفت سال از جنگ یمن، ۲۰ میلیون نفر (دو سوم جمعیت یمن) به کمک‌ نیاز دارند.

العالم - یمن

گریسلی با تاکید براینکه اقتصاد یمن فرو پاشیده ، درباره وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی مردم یمن در جنوب این کشور هشدار داد و گفت : یمن با بدترین بحران انسانی در جهان مواجه است.

وی در عین حال تصریح کرد که تأمین مایحتاج غذایی تا حدودی بهتر شده است و سازمان ملل با کمک‌های مالی که در اختیار آن قرار گرفته توانسته شمار دریافت‌کنندگان این کمک‌ها را از ۱۰ میلیون نفر به ۱۳ میلیون نفر افزایش دهد.

عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن «عبدربه منصور هادی»‌ رئیس دولت مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

این تجاوز نظامی هیچ کدام از اهداف ائتلاف سعودی را محقق نکرد و فقط با کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی، آواره شدن میلیون‌ها نفر، به بار آمدن خرابی برای زیرساخت‌های این کشور و گسترش قحطی و گرسنگی و بیماری‌های واگیردار همراه شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تانکرترکرز: تولید و ذخیره سازی نفت ایران متوقف نمی‌شود


محاصره دریایی ناوگان پایداری توسط صهیونیست‌ها


جدیدترین ویدئو لگویی منتشر شده از وضعیت مردم آمریکا


انجام ۱۱ عملیات حزب الله لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی


عبور قیمت بنزین در آمریکا از ۶ دلار در هر گالن


معاون سیاسی سپاه:تردد در تنگه هرمز فقط با اجازه ایران انجام خواهد شد


عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد