قالیباف:همکاری‌های تهران مسکو موجب تحکیم امنیت و آرامش در منطقه می‌شود

سه شنبه 20 مهر 1400
21:32
قالیباف:همکاری‌های تهران مسکو موجب تحکیم امنیت و آرامش در منطقه می‌شود رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تبریک انتخاب مجدد والودین به عنوان رییس مجلس دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه، همکاری های تهران - مسکو را موجب تحکیم امنیت و آرامش در منطقه دانست.

العالم - ایران

محمد باقر قالیباف در این پیام خطاب به ویاچسلاو والودین رییس دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه افزود: خرسندم صمیمانه‌ترین تبریکات خویش را به مناسبت انتخاب مجدد جنابعالی به عنوان رئیس دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه ابراز نمایم.

قالیباف اظهار داشت: با توجه به نقش مهم پارلمان ها در تقویت روابط دوستانه دوجانبه و با تاکید بر سیاست‌های راهبردی دو کشور، امیدوارم در دوره پیش‌رو با بهره‌مندی از ظرفیت و توانمندی های بالقوه به ویژه همکاری های پارلمانی، شاهد توسعه روزافزون مناسبات فی مابین در عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باشیم.

وی در این پیام تاکید کرد: اعتقاد راسخ دارم همکاری های تهران-مسکو موجب تحکیم امنیت و آرامش در منطقه خواهد بود، در این راستا مجلس شورای اسلامی از هر اقدامی برای تعمیق تعاملات فی مابین استقبال می کند.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: فرصت را مغتنم شمرده، سلامت و موفقیت روز افزون جنابعالی و نمایندگان محترم دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه را آرزومندم.

0% ...

آخرین اخبار

قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود


 کارشناس عرب: ایران دو قدرت هسته ای را شکست داد