گردش خاخام اسرائیلی در عربستان + فیلم و عکس

پنج‌شنبه 29 مهر 1400
07:39
یکی از کنشگران سعودی در فضای مجازی کلیپی منتشر کرد که در آن، یعقوب یسرائیل هرتسوگ یکی از خاخام های یهودی مشغول گشت و گذار در عربستان است؛ وی این خاخام را "ابو ناصر" خواند و به او خوش آمد گفت.

العالم-عربستان سعودی

هرتسوگ نیز به نوبه خود از خوش آمد گویی کنشگر سعودی استقبال کرده و از ملک سلمان و محمد بن سلمان ولیعهد او تشکر کرد.

از سوی دیگر، ایدی کوهن ژورنالیست اسرائیلی با انتشار عکس هرتسوگ در عربستان اعلام کرد که وی در این کشور به سر می برد.

در فوریه گذشته، تارنمای "اسرائیل بالعربیه" کلیپی از خاخام هرتسوگ منتشر کرد که در آن برای شفای محمد بن سلمان که تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، دعا می کرد.

گفتنی است که شبکه 12 رژیم صهیونیستی در نوامبر سال گذشته اعلام کرده بود که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر سابق این رژیم به صورت محرمانه ای به عربستان سفر کرده است.

وی در این سفر با ولیعهد سعودی دیدار کرد، اما این خبر توسط ریاض تکذیب شد. در ماه ژانویه سال جاری، روزنامه جوروزالم پست گزارشی منتشر کرد که در آن نوشته شده بود نتانیاهو برای اولین بار به سفر خود در ریاض اشاره ای ضمنی کرده است.

به گزارش روزنامه مذکور، نتانیاهو در جلسه ای غیر علنی با حزب لیکود گفت:" اخیرا به کشورهای عربی دیگری سفر کرده ام؛ اما همانطور که قبلا نمی توانستم درمورد امارات صحبت کنم، اکنون نیز نمی توانم صحبت کنم".

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است