اتحادیه اروپا: خواستار آزادی حمدوک هستیم/ با طالبان مذاکره داریم

دوشنبه 3 آبان 1400
15:54
اتحادیه اروپا: خواستار آزادی حمدوک هستیم/ با طالبان مذاکره داریم
سخنگوی اتحادیه اروپا طی نشست خبری درباره مسائل مختلفی از جمله اخراج سفیران 10 کشور از ترکیه، کودتا در سودان و وضعیت افغانستان صحبت کرد.

العالم - اروپا

در ادامه ابراز نگرانی مقامات کشورهای مختلف از کودتای نظامی در سودان، اتحادیه اروپا نیز از پیگیری تحولات این کشور خبر داد.

یک سخنگوی اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) طی نشست خبری، در این‌باره گفت: «ما تحولات سودان را زیر نظر داریم و خواستار آزادی دستگیرشدگان هستیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این سخنگو که نامش مشخص نشده، توضیح داد: «اتحادیه اروپا نگرانی عمیق خود را از وضعیت و تحولات سودان و اقدامات ارتش ابراز می‌کند و خواستار آزادی عبدالله حمدوک و سیاستمداران بازداشت شده است».

پیش از این، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی شدید از گزارش‌ها مبنی بر کودتا در سودان، خواستار بازگشت فرایند انتقال قدرت به مسیر صحیح شد.

این سخنگو در پاسخ به سوالی درباره تصمیم دولت آنکارا برای اخراج سفیران آمریکا و ۹ کشور اروپایی، اظهار داشت: «اتحادیه اروپا از نزدیک اطلاعیه ترکیه مبنی بر عنصر نامطلوب اعلام کردن سفیران ۱۰ کشور را دنبال می‌کند».

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفته بود که به وزیر خارجه این کشور دستور داده تا سفیران ده کشور را عنصر نامطلوب اعلام کرده و هرچه سریعتر از آنکارا اخراج کند.

سه‌شنبه هفته پیش سفارتخانه‌های آمریکا، کانادا، فرانسه، فنلاند، دانمارک، آلمان، هلند، نیوزلند، نروژ و سوئد خواستار آزادی کاوالا شدند که به دلیل نقش ادعایی در اعتراضات سال ۲۰۱۳ و تظاهرات‌های بعدی آن، چهار سال است در زندان به سر می‌برد.

بر اساس این گزارش، این مقام اروپایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره وضعیت افغانستان نیز تصریح کرد: «اتحادیه اروپا در حال مذاکره [با طالبان] درباره نمایندگی دیپلماتیک سطح پایین در افغانستان است، اما نباید این را نشانه‌ای از به رسمیت شناختن طالبان تلقی کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت