طالبان: روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو برای ایجاد ارتش جدید افغانستان آغاز شده است

پنج‌شنبه 20 آبان 1400
11:06
طالبان: روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو برای ایجاد ارتش جدید افغانستان آغاز شده است رئیس ستاد ارتش طالبان گفت برای ایجاد ارتش جدید افغانستان روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو آغاز شده و نظامیان دولت سابق افغانستان نیز شامل نیروهای جذب شده خواهند بود.

العالم - جهان اسلام

«مولوی فصیح‌الدین» رئیس ستاد ارتش طالبان اعلام کرد که برای ایجاد ارتش جدید افغانستان روند جذب 150 هزار نیرو آغاز شده است.

فصیح‌الدین به «الجزیره» گفت طالبان در پی جذب نظامیانی است که در دولت سابق افغانستان حضور داشتند و اولویت با افرادی است که در «فساد» دخیل نبوده‌اند.

رئیس ستاد ارتش طالبان پس از تصرف کابل در یک نشست خبری تصریح کرده بود که «اخلالگران مغلوب خواهند شد و به کسی اجازه جنگ داخلی در افغانستان را نمی‌دهیم».

وی با اعلام اینکه تلاش برای ایجاد ارتش قوی در افغانستان ادامه دارد، گفته بود که طالبان کسانی که به نام «قوم»، «مقاومت»، «پشتیبانی از دموکراسی» و مسائل از این دست اخلال ایجاد می‌کنند را سرکوب خواهد کرد.

پیش از این نیز «سعید خوستی» سخنگوی وزارت کشور طالبان از کارکنان و کارمندان نهادهای نظامی دولت سابق افغانستان خواسته بود تا با توجه به عفو عمومی در وظایف خود حاضر شوند.

طالبان 24 مرداد ماه پس از فرار «اشرف غنی» از کابل بدون درگیری وارد پایتخت افغانستان شد و روز بعد اعلام کرد که جنگ پایان یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام بیعت وزارت اطلاعات با سومین رهبر انقلاب


بیانیه مرکز ملی فضای مجازی:


پیام محمد مخبر درباره انتخاب آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای


پیام دکتر مسعود پزشکیان در پی انتخاب حضرت آیت الله مجتبی حسینی خامنه ای به عنوان رهبرانقلاب


پیام معاون اول رئیس جمهور به مناسبت انتخاب رهبر معظم انقلاب اسلامی


آغاز موج سی عملیات وعده صادق۴


پیام رئیس قوه قضائیه به‌دنبال اعلام رهبر سوم انقلاب


تبریک سید حسن خمینی به آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای: خدای متعال نصر و پیروزی وعده داده شده را نصیب مردم ایران می‌کند


آیت‌الله حاج سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران کیست؟


 بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای تعیین سومین رهبر