طالبان: روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو برای ایجاد ارتش جدید افغانستان آغاز شده است

پنج‌شنبه 20 آبان 1400
11:06
طالبان: روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو برای ایجاد ارتش جدید افغانستان آغاز شده است رئیس ستاد ارتش طالبان گفت برای ایجاد ارتش جدید افغانستان روند جذب ۱۵۰ هزار نیرو آغاز شده و نظامیان دولت سابق افغانستان نیز شامل نیروهای جذب شده خواهند بود.

العالم - جهان اسلام

«مولوی فصیح‌الدین» رئیس ستاد ارتش طالبان اعلام کرد که برای ایجاد ارتش جدید افغانستان روند جذب 150 هزار نیرو آغاز شده است.

فصیح‌الدین به «الجزیره» گفت طالبان در پی جذب نظامیانی است که در دولت سابق افغانستان حضور داشتند و اولویت با افرادی است که در «فساد» دخیل نبوده‌اند.

رئیس ستاد ارتش طالبان پس از تصرف کابل در یک نشست خبری تصریح کرده بود که «اخلالگران مغلوب خواهند شد و به کسی اجازه جنگ داخلی در افغانستان را نمی‌دهیم».

وی با اعلام اینکه تلاش برای ایجاد ارتش قوی در افغانستان ادامه دارد، گفته بود که طالبان کسانی که به نام «قوم»، «مقاومت»، «پشتیبانی از دموکراسی» و مسائل از این دست اخلال ایجاد می‌کنند را سرکوب خواهد کرد.

پیش از این نیز «سعید خوستی» سخنگوی وزارت کشور طالبان از کارکنان و کارمندان نهادهای نظامی دولت سابق افغانستان خواسته بود تا با توجه به عفو عمومی در وظایف خود حاضر شوند.

طالبان 24 مرداد ماه پس از فرار «اشرف غنی» از کابل بدون درگیری وارد پایتخت افغانستان شد و روز بعد اعلام کرد که جنگ پایان یافته است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است