نائب رئیس حماس: کرانه باختری در آستانه انتفاضه دیگری است

شنبه 22 آبان 1400
15:24
نائب رئیس حماس: کرانه باختری در آستانه انتفاضه دیگری است نائب رئیس دفتر سیاسی حماس ضمن تأکید بر وحدت ملی، تصریح کرد که کرانه باختری در آستانه انتفاضه جدیدی قرار دارد.

العالم - فلسطین اشغالی

«صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس که در انتخابات اخیر این جنبش به عنوان رهبر حماس در کرانه باختری انتخاب شد، گفت، کرانه باختری در آستانه نهضت و انتفاضه جدید علیه رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار دارد.

بر اساس گزارش وب‌سایت حماس، وی افزود، جمعیت کثیری که در مراسم تشییع جنازه «وصفی قبها» شرکت کردند، بر حمایت ازمقاومت تأکید کردند.

وصفی قبها از مقامات ارشد حماس بود که هفته گذشته بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستانی در کرانه باختری جان باخت.

العاروری در ادامه گفت، هیچ جایگزینی برای وحدت ملی وجود ندارد و حماس برای محقق شدن آن از هیچ تلاش فروگذار نخواهد کرد.

وی افزود، کسانی که در مسیر وحدت سنگ‌اندازی می‌کنند همان‌هایی هستند که مانع از تحقق پیروزی برای ملت فلسطین می‌شوند.

اولین انتفاضه فلسطین در سال ۱۹۸۷ رخ داد و با امضای توافق «اسلو» در ۱۹۹۳ به آن پایان داده شد. فلسطین سه سال بعد شاهد دومین انتفاضه در سپتامبر ۲۰۰۰ بود که تا ۲۰۰۵ ادامه پیدا کرد. در سال ۲۰۱۵ و در اعتراض به هتک‌حرمت‌های گسترده صهیونیستی به مسجدالاقصی، فلسطینی‌ها دست به اعتراضات گسترده زدند که برخی از آن به انتقاضه سوم تعبیر کردند و برخی از به کار بردن لفظ انتفاضه برای آن خودداری کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است


کره شمالی آزمایش موشکی مبتنی بر هوش مصنوعی انجام داد


آژیر خطر در شمال سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


حزب‌الله با ۳۲ عملیات موشکی و پهپادی مواضع ارتش صهیونیستی را هدف قرار داد