آغاز عملیات امنیتی عراق علیه عناصر باقی مانده داعش در «جبال حمرین»

شنبه 22 آبان 1400
15:30
آغاز عملیات امنیتی عراق علیه عناصر باقی مانده داعش در «جبال حمرین» رسانه‌های عراق از آغاز عملیات امنیتی جدید نیروهای ارتش و الحشد الشعبی علیه عناصر باقی مانده داعش در جبال حمرین واقع در دیالی خبر دادند.

العالم ـ عراق

سازمان الحشد الشعبی روز شنبه از آغاز عملیات امنیتی علیه عناصر باقی مانده داعش در جبال حمرین خبر داد.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که فرماندهی منطقه عملیاتی دیالی در ارتش و الحشد الشعبی یک عملیات امنیتی را از هشت محور در جاده بغداد- کرکوک و جاده قرة تبة در جبال حمرین واقع در دیالی انجام دادند.

بنابر گزارش خبرگزاری عراق (واع)، در این بیانیه آمده است که مسئولیت چهار محور شمالی و شرقی به نیروهای ارتش و مسئولیت چهار منطقه جنوبی و غربی نیز به فرماندهی عملیات دیالی در الحشد الشعبی واگذار شد.

تیپ اول، تیپ ۱۱۰، تیپ چهارم، ۲۳ و نداء دیالی و نیروهای بخش مبارزه با مواد منفجره، مهندسی نظامی و دیگر واحدهای الحشد الشعبی در این عملیات مشارکت دارند. بنابر اعلام الحشد الشعبی این عملیات بر اساس اطلاعات دریافتی درباره فعالیت‌های دشمن با هدف تعقیب عناصر داعش انجام شد.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد


هلاله شمالی؛ سومین گذرگاه مرزی بین ایران و عراق


دبیرکل حزب‌الله: در سایه وجود مقاومت اهداف دشمن صهیونیستی تحقق نخواهد یافت


کمسیون امنیت ملی مجلس: چرخه "جنگ-آتش‌بس-مذاکره-جنگ" باید متوقف شود


امارات در حال تعمیق اتحاد استراتژیک با رژیم صهیونیستی و گسترش آن به سمت مشارکت میدانی است


بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است